Αντιγήρανση: Θεαματικό facelift χωρίς νυστέρι

Αντιγήρανση: Θεαματικό facelift χωρίς νυστέρι

Η εποχή είναι κατάλληλη για όποιον επιθυμεί να ανανεώσει την εμφάνισή του. Η αισθητική πλαστική χειρουργική μάς προτείνει αναίμακτες τεχνικές και λύσεις αντιγήρανσης που δεν απαιτούν νυστέρι για όσους δεν θέλουν ή δεν μπορούν να υποβληθούν σε μια επέμβαση. Ανακαλύψτε όλες τις μη επεμβατικές λύσεις για ωραίο και λαμπερό πρόσωπο

221115145407_plastic_surgeon
Για το θέμα μιλάει ο Ελευθέριος Δημητραδιού, Πλαστικός Επανορθωτικός Χειρουργός

Στον αγώνα για τη διατήρηση της ομορφιάς και της νεότητας τα διαθέσιμα όπλα είναι πλέον πολλά και εκτείνονται πολύ πέρα από τις κλασικές επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής, όπως το lifting. Σήμερα η αισθητική ιατρική μάς προτείνει αναίμακτες λύσεις κατά της γήρανσης που υπόσχονται να διατηρήσουν τη νεανική μας όψη και έχουν τρία πλεονεκτήματα συγκριτικά με το χειρουργικό lifting: είναι ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές, κοστίζουν λιγότερο και απαιτούν λιγότερο χρόνο αποθεραπείας.

«Το μη επεμβατικό facelift είναι η λύση για όλους εκείνους που φοβούνται τη χειρουργική διαδικασία ή δεν διαθέτουν τον απαραίτητο χρόνο για τη σωστή αποθεραπεία μετά το χειρουργείο», εξηγεί στο ygeiamou ο κ. Ελευθέριος Δημητραδιού, Πλαστικός Επανορθωτικός Χειρουργός ο οποίος μας παρουσιάζει τις καινοτόμες θεραπείες ανάπλασης του προσώπου εξηγώντας τις ιδιαιτερότητες και τα πλεονεκτήματά τους.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης