Πέντε σοβαροί λόγοι υγείας για να ασφαλιστούν οι 50ρηδες

Πέντε σοβαροί λόγοι υγείας για να ασφαλιστούν οι 50ρηδες

Διαβάστε πέντε σημαντικούς λόγους που η μέση ηλικία πρέπει να σας βρει «οπλισμένους» με ένα καλό ασφαλιστικό συμβόλαιο νοσοκομειακής περίθαλψης

221018211026_happy_couple
«Γινόμαστε πιο ευτυχισμένοι καθώς μεγαλώνουμε;» είναι το ερώτημα που θέτει στον τίτλο του παλαιότερο άρθρο του ygeiamou αναφορικά με τη θεωρία της καμπύλης της ευτυχίας και τη διάψευσή της από μια ανάλυση στοιχείων της Ευρωπαϊκής Κοινωνικής Έρευνας. Ειδικότερα, τα συμπεράσματα κατέρριψαν μάλλον την εκτίμηση ότι η ευτυχία στη ζωή των ανθρώπων ακολουθεί μια πορεία σε σχήμα U -μειώνεται στην ηλικία των 40 αυξάνει προοδευτικά κατά την είσοδο στα χρόνια της συνταξιοδότησης-, καταλήγοντας ότι πολλοί άνθρωποι τείνουν να είναι όλο και πιο δυστυχισμένοι με την πάροδο του χρόνου καθώς καλούνται να αντιμετωπίσουν νέες δυσκολίες όπως, μεταξύ άλλων, τα προβλήματα υγείας.

Είναι μια πρόκληση ίσως για οποιονδήποτε στη μέση ηλικία να επιχειρήσει να αποδείξει την αλήθεια της καμπύλης και να παραμείνει ψυχικά και σωματικά εύρωστος. Η απόκτηση ενός ασφαλιστηρίου νοσοκομειακής περίθαλψης ωστόσο, μπορεί να συμβάλει προς την επίτευξη του δύσκολου στόχου… έστω και αν η μάχη ενάντια στη φθορά που φέρνει το γήρας, διεξάγεται στη χειρουργική αίθουσα.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης