Αθλητικές κακώσεις: 3 καινοτόμες θεραπείες ορθοπεδικών παθήσεων

Αθλητικές κακώσεις: 3 καινοτόμες θεραπείες ορθοπεδικών παθήσεων

Την αναγεννητική ιατρική, τις βιολογικές θεραπείες και τα ψηφιακά ρομποτικά συστήματα, δηλαδή τις σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης των αθλητικών και ορθοπεδικών παθήσεων παρουσιάζει ο κύριος Γεώργιος Αθ. Σκάρπας Ορθοπεδικός και Διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων και Αναγεννητικής Ιατρικής του ΜΗΤΕΡΑ

220802141920_orthopedic
Η αναγεννητική ιατρική στις περιπτώσεις των αθλητικών κακώσεων αποτελεί πλέον τον «χρυσό κανόνα» για την ταχεία αποκατάσταση και επανένταξη των αθλητών, επαγγελματιών ή μη, στις δραστηριότητές τους και κυρίως στις προηγούμενες επιδόσεις τους.

Η κυτταρική θεραπεία και η μηχανική ιστών είναι οι κύριες μέθοδοι της αναγεννητικής ιατρικής με χρήση αυτόλογων κυττάρων και παραγόντων για την αναδόμηση και τη θεραπεία της εκφύλισης του μυοσκελετικού συστήματος, των σχετιζόμενων λειτουργιών του και τη φυσική αντιμετώπιση του πόνου. Βασική ιδέα αποτελεί η προσαρμογή της στις ανάγκες του κάθε ασθενούς και η αποκατάσταση σχετιζόμενων ή συμπαρομαρτούντων προβλημάτων, που συμβάλλουν στην εκάστοτε παθολογία.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης