Εξετάσεις και επισκέψεις σε μη συμβεβλημένα ιατρικά κέντρα: Πότε και πώς καλύπτονται

Εξετάσεις και επισκέψεις σε μη συμβεβλημένα ιατρικά κέντρα: Πότε και πώς καλύπτονται

Τα ασφαλιστικά προγράμματα υγείας εξασφαλίζουν πλήθος ιατρικών υπηρεσιών και διαγνωστικών εξετάσεων στα συμβεβλημένα δίκτυα υγείας. Τι προβλέπεται όμως για τις περιπτώσεις που λόγω «ανωτέρας βίας» δεν μπορείτε να καλυφθείτε σε συνεργαζόμενα κέντρα;

220413162546_doctor_nurse_woman_patient-examination
Η κάλυψη πρωτοβάθμιας περίθαλψης είναι από τις πλέον σημαντικές παροχές που δεν πρέπει να παραβλέπει όποιος επιθυμεί την πλήρη κάλυψη για την υγεία του. Ως αυτόνομο πρόγραμμα ή συμπληρωματικά στο βασικό νοσοκομειακό, η εξωνοσοκομειακή φροντίδα υγείας θα δώσει στον ασφαλισμένο πρόσβαση σε σύγχρονα διαγνωστικά κέντρα και νοσοκομεία για εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις έναντι προνομιακών τιμών ή και δωρεάν ανά περίπτωση.

Για όλα τα παραπάνω, οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες συνεργάζονται με κορυφαίους ιατρικούς ομίλους που εγγυώνται ποιοτικές υπηρεσίες. Ωστόσο, δεν λείπουν από τη ζωή περιστατικά υγείας εξεζητημένα, σπάνια που μας βρήκαν ακόμα στο πλέον ακατάλληλο μέρος, σε περιοχές που δεν καλύπτει το δίκτυο υγείας της ασφαλιστικής μας εταιρείας.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης