Πρωταπριλιά: Στα επείγοντα από μια φάρσα – Τι καλύπτει το συμβόλαιο

Πρωταπριλιά: Στα επείγοντα από μια φάρσα – Τι καλύπτει το συμβόλαιο

Μια τηλεφωνική φάρσα μπορεί να αποβεί μοιραία για άτομα με ευαίσθητη καρδιά. Μια «σκληροπυρηνική» πλάκα πάλι, όπως προσθήκη καθαρτικού στο ποτό, μπορεί να οδηγήσει στα επείγοντα. Ενημερωθείτε για την αναγκαία ασφαλιστική κάλυψη για τα «απρόσμενα» της Πρωταπριλιάς

220331170527_129610416_l-1280x720
Η πιθανότητα μια φάρσα να καταλήξει σε τραγωδία και το γέλιο να βγει «ξινό» τριβελίζει το μυαλό πολλών επίδοξων πλακατζήδων ενόσω σκαρφίζονται πιθανές πλάκες στο πλαίσιο της Πρωταπριλιάς. Μπορεί το έθιμο που λατρεύεται παγκοσμίως να καθιερώθηκε μέσα από αθώα ψέματα και πειράγματα, στην πορεία των χρόνων άλλαξε, οι φάρσες πήραν νέες διαστάσεις και τα όρια συχνά χάθηκαν. Πρωταπριλιά του 2016, ένας μαθητής στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ οδηγήθηκε στα επείγοντα καθώς «κόλλησε» στη λεκάνη της σχολικής τουαλέτας, μια εξέλιξη που μάλλον δεν ανέμεναν οι συμμαθητές του όταν κάλυπταν το κάθισμα με ισχυρή κόλλα.

Οι «αναποδιές» βέβαια δεν ελέγχουν το ημερολόγιο πριν επέλθουν. Λίγους μήνες πριν, στο Ηράκλειο της Κρήτης, μαθητές κατέληξαν στο νοσοκομείο επειδή ήπιαν αντισηπτικό που είχαν βάλει στα μπουκαλάκια νερού τους συμμαθητές τους.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης