Koλλήσατε κορωνοϊό; 5 πράγματα που πρέπει να κάνετε άμεσα

Koλλήσατε κορωνοϊό; 5 πράγματα που πρέπει να κάνετε άμεσα

Όσο κι αν έχουμε κουραστεί από την συμβίωση με τον κορωνοϊό και τις συνθήκες που έχει καταστήσει, όλα δείχνουν ότι θα πρέπει να τον θεωρούμε κομμάτι της ζωής μας. Δείτε τι θα πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που μολυνθείτε τώρα

220329182120_covid19
Σημαντικές διαφορές έχουν παρατηρηθεί στην πορεία της νόσησης από τον κορωνοϊό και στη βαρύτητα των συμπτωμάτων μετά και τη συμβολή των εμβολίων. Ακόμα όμως κι αν το εμβόλιο έχει αποτρέψει χιλιάδες θανάτους αλλά και σοβαρές νοσηλείες, η παρουσία του ιού εξακολουθεί να είναι διάχυτη και συνεχίζει να μολύνει όσους περισσότερους οργανισμούς- ξενιστές μπορεί με στόχο την επιβίωσή του.

Εάν βέβαια νοσήσετε από COVID-19 και είστε πλήρως εμβολιασμένοι, δηλαδή έχετε πραγματοποιήσει μέχρι και την τρίτη δόση, μικρή θα πρέπει να είναι η ανησυχία σας, καθότι, ειδικά αν είστε νεότεροι σε ηλικία και δεν πάσχετε από κάποιο σοβαρό νόσημα, το πιο πιθανό είναι η λοίμωξη να προκαλέσει συμπτώματα παρόμοια με αυτά ενός κοινού κλρυολογήματος. Ωστόσο, και σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις κινήσεις σας. Ο Simon Kolstoe, μελετητής Βιοηθικής και Πανεπιστημιακής Δεοντολογίας στο Πανεπιστήμιο του Portsmouth ξεκαθαρίζει τι θα πρέπει να ακολουθήσουμε σε περίπτωση που νοσήσουμε τώρα:

Να βρίσκεστε σε επιφυλακή


Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης