Κορωνοϊός – Εμβολιασμός: Το ισχυρό κίνητρο που πείθει τους πιο διστακτικούς

Κορωνοϊός – Εμβολιασμός: Το ισχυρό κίνητρο που πείθει τους πιο διστακτικούς

Μπορεί να μην έχει πειστεί ακόμη όλος ο πληθυσμός να εμβολιαστεί, αυτό που ανακάλυψε όμως νέα αμερικάνικη έρευνα σίγουρα μπορεί να αποτελέσει ισχυρό κίνητρο εμβολιασμού ακόμη και για τους πιο διστακτικούς

220225215720_to-travel-is-to-live-1280x720
Τα ταξίδια μπορεί να αποτελέσουν ένα ισχυρό κίνητρο για την απόφαση των ανθρώπων να εμβολιαστούν κατά της COVID-19, σύμφωνα με νέα έρευνα του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον.

Ειδικότερα σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Tourism Management, τα άτομα με έντονη επιθυμία να ταξιδέψουν είναι λιγότερο πιθανό να εκφράσουν ανησυχία για τις πιθανές παρενέργειες ή τις μακροπρόθεσμες επιπλοκές του εμβολίου και είναι πιο πιθανό να δηλώσουν ότι θα εμβολιαστούν.

«Πολλοί άνθρωποι θεωρούν τα ταξίδια απαραίτητο μέρος του τρόπου ζωής τους και συμβάλλουν στην αίσθηση της ευημερίας τους» δήλωσε ο Dogan Gursoy, διακεκριμένος καθηγητής της Taco Bell στη Διοίκηση επιχειρήσεων φιλοξενίας στο Carson College of Business. «Θα σταθμίσουν την αξία των ταξιδιωτικών εμπειριών που μπορεί να χάσουν αν δεν εμβολιαστούν έναντι των πιθανών κινδύνων των εμβολίων».




Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης