Ενεργητικότητα: Τέσσερα αιθέρια έλαια για άμεση τόνωση

Ενεργητικότητα: Τέσσερα αιθέρια έλαια για άμεση τόνωση

Στρεφόμαστε στην εναλλακτική πρακτική της αρωματοθεραπείας που μας προτείνει πολύτιμα αιθέρια έλαια με την δυναμική να τονώσουν την ενεργητικότητα και να καταπολεμήσουν την κόπωση

220118180333_smell
Η κόπωση και η ληθαργική διάθεση αποτελούν συχνό φαινόμενο δεδομένης της κουραστικής καθημερινότητας και του σύγχρονου τρόπου ζωής. Τα επίπεδα της ενέργειάς μας συχνά είναι μειωμένα και αναζητούμε τρόπους να τα ενισχύσουμε και να τονωθούμε.

Μερικές φορές η λύση απαιτεί την αλλαγή ορισμένων συνηθειών όπως περισσότερες ώρες ύπνου, καλύτερη διατροφή, περιορισμό του αλκοόλ. Η εναλλακτική θεραπεία της αρωματοθεραπείας με τις επιλογές των κατάλληλων αιθέριων ελαίων μπορεί να συμβάλλει στην τόνωση του οργανισμού. Οι μέθοδοι της αρωματοθεραπείας που εφαρμόζονται περιλαμβάνουν τα λουτρά, τις εισπνοές με ατμό, τις μαλάξεις και τις κομπρέσες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση αρκεί ένας αρωματικός λύχνος όπου θα ρίξουμε λίγες σταγόνες από κάποιο από τα ακόλουθα αιθέρια έλαια που φαίνεται ότι τονώνουν μυαλό και σώμα. Εναλλακτικά μπορούμε να ρίξουμε δυο σταγόνες από το αιθέριο έλαιο της επιλογής μας σε ένα μαντήλι και να εισπνέουμε καθημερινά το αρωματισμένο ύφασμα.


Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης