Συμβόλαιο υγείας: Οκτώ SOS κριτήρια για να επιλέξετε το κατάλληλο

Συμβόλαιο υγείας: Οκτώ SOS κριτήρια για να επιλέξετε το κατάλληλο

Ενδιαφέρεστε για κάποιο πρόγραμμα υγείας; Ενημερωθείτε για τα βασικά κριτήρια που πρέπει να εξετάσετε ώστε να καταλήξετε στο ιδανικό για εσάς ασφαλιστήριο συμβόλαιο

211123153612_man_insurance
Είναι αξίωμα πως η υγεία αποτελεί το ύψιστο αγαθό και, σε περιόδους που τα ασφαλιστικά ταμεία δεν μπορούν να παράσχουν τα εχέγγυα ενός μέλλοντος με βεβαιότητα και ασφάλεια, μεγάλο μέρος των πολιτών στρέφεται στην ιδιωτική ασφάλιση υγείας.

Πολλοί θα διστάσουν στη σκέψη πως ένα επιπλέον οικονομικό βάρος θα προστεθεί στις ήδη αρκετές υποχρεώσεις. Ωστόσο, στην αγορά υπάρχουν προγράμματα υγείας που ασφαλίζουν με μόλις 29€ τον μήνα καθώς και σειρά καλύψεων ώστε ο καθένας να τις προσαρμόσει στις ανάγκες και δυνατότητές τους.

Αν αναρωτιέστε ποιο είναι το ιδανικό συμβόλαιο υγείας, διαβάστε τα οκτώ βασικά κριτήρια που θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε στην καταλληλότερη επιλογή:

1. Εξαιρέσεις και αναμονές

Κάθε συμβόλαιο υγείας περιλαμβάνει περιπτώσεις οι οποίες δεν αποζημιώνονται από την εταιρεία. Στις «εξαιρέσεις», όπως αποκαλούνται στην ασφαλιστική διάλεκτο, συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων προϋπάρχοντα ή συγγενή νοσήματα, ψυχιατρικές παθήσεις, παχυσαρκία, οδοντιατρικές πράξεις κ.α.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης