Νοσοκομειακό πρόγραμμα: Οι όροι – κλειδιά που πρέπει να προσέξουμε

Νοσοκομειακό πρόγραμμα: Οι όροι – κλειδιά που πρέπει να προσέξουμε

Ποιοι είναι οι κομβικοί όροι ενός νοσοκομειακού προγράμματος υγείας που πρέπει όλοι να προσέξουμε πριν το επιλέξουμε: Ενημερωθείτε

asfalisi_3b-1280x720
Κομβικοί όροι στα νοσοκομειακά προγράμματα είναι το ύψος του ετήσιου κεφαλαίου κάλυψης, η απαλλαγή, τα επιδόματα και οι έξτρα παροχές. Θα πρέπει λοιπόν να επιλέξετε ποιος συνδυασμός των παραπάνω παραμέτρων σας συμφέρει περισσότερο. Πρέπει να γνωρίζετε επίσης ότι τα περισσότερα συμβόλαια διαθέτουν καλύτερες παροχές αν νοσηλευτείτε σε συμβεβλημένο με την εταιρεία νοσοκομείο, καθώς και σε ειδικό συμβεβλημένο νοσοκομείο.

Ύψος ετήσιας αποζημίωσης: Το όριο της αποζημίωσης για την κάλυψη των εξόδων νοσηλείας ορίζεται κατ’ έτος ή κατά περίπτωση νοσηλείας. Οι περισσότερες εταιρείες διαθέτουν προγράμματα με ετήσιο όριο αποζημίωσης 500.000, 700.000 και 1 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με έμπειρους ασφαλιστές, τα ποσά είναι επαρκή προκειμένου να αισθανόμαστε ασφαλείς τη δύσκολη ώρα. Η εταιρεία είθισται να καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας σε ποσοστό 100% ή 80%, ανάλογα με το ποσοστό συμμετοχής που έχει επιλεγεί από τον ασφαλισμένο.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης