Κολονοσκόπηση: Πώς αποζημιώνονται όσοι έχουν ιδιωτική ασφάλιση υγείας

asfalisi_ygeias-1280x720

Με ποιο τρόποι αποζημιώνουν οι εταιρίερς τις ειδικές διαγνωστικές εξετάσεις όπως είναι η γαστροσκόπηση και η κολονοσκόπηση; Ενημερωθείτε για όλες τις πιθανές περιπτώσεις αποζημιώσεων

Oι ειδικές διαγνωστικές εξετάσεις όπως είναι η γαστροσκόπηση και η κολονοσκόπηση έχουν ενταχθεί πλέον στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που πρέπει να κάνουμε και η διενέργειά τους συστήνεται από τους γιατρούς σε ηλικία μικρότερη των 50 όταν υπάρχει επιβαρυμένο οικογενειακό ιστορικό.

Οι εν λόγω εξετάσεις μπορεί να γίνουν σε διαγνωστικά κέντρα αλλά και σε κλινικές. Η αντιμετώπισή τους διαφέρει από εταιρία σε εταιρία όσον αφορά την αποζημίωση που προβλέπουν τα ασφαλιστικά συμβόλαια.

Τα παλαιά συμβόλαια κάλυπταν αυτές τις εξετάσεις μόνο στην περίπτωση που ο ασφαλισμένος είχε εκτός από νοσοκομειακό ασφαλιστήριο και ασφάλιση για πρωτοβάθμια περίθαλψη η οποία να καλύπτει όχι μόνο εξετάσεις αλλά και αμοιβές γιατρών.

Τα νέα συμβόλαια όμως στους ειδικούς όρους προβλέπουν την κάλυψη της γαστροσκόπησης και της κολονοσκόπησης με δύο διαφορετικούς τρόπους.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης