Αντιισταμινικά: Είστε σίγουροι ότι τα παίρνετε σωστά; Πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Αντιισταμινικά: Είστε σίγουροι ότι τα παίρνετε σωστά; Πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε

Τα ανιισταμινικά φάρμακα μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα βοηθητικά κατά τη διάρκεια των εποχικών αλλεργιών της άνοιξης, αλλά και έναντι των εξανθημάτων που εμφανίζονται συχνά μετά το εμβόλιο για τον κορωνοϊό – Τι πρέπει να προσέχουμε στη λήψη τους

190416180552_child_allergies
Αν ανήκετε στα εκατομμύρια των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που υποφέρουν από αλλεργίες, πιθανότατα παίρνετε κάποιο αντιισταμινικό φάρμακο για να καταπολεμήσετε τα εξανθήματα, το φτάρνισμα και την καταρροή. Εξίσου πιθανό, όμως, είναι να παίρνετε τα φάρμακά σας με λάθος τρόπο, σύμφωνα με τον Derek Chu, αλλεργιολόγο του Πανεπιστημίου McMaster.

«Οι άνθρωποι πρέπει να επανεξετάσουν τι φάρμακα έχουν στο σπίτι τους για να αντιμετωπίσουν τις αλλεργίες, τι χορηγούν τα νοσοκομεία και τι συνιστούν οι ειδικοί. Το μήνυμα αυτό πρέπει να διαδοθεί και η δημοσίευση αυτή είναι επίκαιρη λόγω των εποχικών αλλεργιών της άνοιξης καθώς και των εμβολίων για τον κορωνοϊό, στα οποία είναι συχνά τα εξανθήματα και τα αντιισταμινικά μπορούν να βοηθήσουν», εξηγεί ο ειδικός και προσθέτει:


Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης