Συμβόλαιο Υγείας: Οκτώ όροι – κλειδιά που πρέπει να ξέρετε πριν υπογράψετε

Συμβόλαιο Υγείας: Οκτώ όροι – κλειδιά που πρέπει να ξέρετε πριν υπογράψετε

Τι σημαίνει ασφάλισμα, ασφάλιστρο, επέτειος ασφαλιστηρίου, ποσό απαλλαγής, όριο ευθύνης και οι άλλες ορολογίες του ασφαλιστικού κλάδου που πρέπει να γνωρίζετε για να είστε βέβαιοι ότι έχετε συνάψει το πρόγραμμα που σας ταιριάζει

190612214002_asfalisi_mag-1280x720
Την δυσκολία να κατανοήσουν μία σειρά από όρους, οι οποίοι περιλαμβάνονται στα συμβόλαια υγείας, έχουν πολλοί ασφαλισμένοι. Το ygeiamou συγκέντρωσε τους βασικούς εξ αυτών, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν αναπόσπαστοι να εστιάσουν στον σχεδιασμό ενός προγράμματος, το οποίο θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους, χωρίς να αναλώνουν πολύτιμο χρόνο με ερωτήσεις προς τους διανομείς ασφάλισης. Ειδικότερα:

Ασφαλιστήριο συμβόλαιο: Η σύμβαση ασφάλισης που συνάπτεται μεταξύ της εταιρίας και του συμβαλλόμενου με βάση τους όρους της οποίας παρέχεται στον ασφαλισμένο ασφαλιστική κάλυψη. Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο φέρει την υπογραφή των εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων της εταιρίας και περιλαμβάνει την πρώτη σελίδα του ασφαλιστηρίου, τον πίνακα καλύψεων και παροχών και το έντυπο των όρων ασφάλισης.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης