Προγράμματα υγείας για αλλοδαπούς: Τι προβλέπουν τα πακέτα των εταιριών

Οι εταιρίες, κατανοώντας πως η οικονομική δυνατότητα πολλών εξ αυτών είναι – τουλάχιστον για τον πρώτο καιρό – περιορισμένη, διαθέτουν προγράμματα κομμένα και ραμμένα στις ανάγκες τους

Μπορεί η χώρα μας να βρέθηκε για σχεδόν μία 10ετία σε καθεστώς οικονομικής «ασφυξίας» για αρκετούς ανθρώπους, ωστόσο, φαντάζει ως την ιδανική λύση που θα τους επιτρέψει να έχουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής. Πρόκειται για τους πολίτες τρίτων χωρών, μεγάλος αριθμός των οποίων αιτείται κάθε χρόνο χορήγησης άδειας διαμονής, προκειμένου να εργαστεί και να κάνει μία νέα αρχή στην Ελλάδα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβουν το πολυπόθητο… διαβατήριο είναι να έχουν ιδιωτική ασφάλιση υγείας. «Αυτό δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που η ιδιωτική ασφάλιση δεν γίνεται αποδεκτή από τις αρμόδιες αρχές. Οι ενδιαφερόμενοι, λοιπόν, θα πρέπει να ενημερωθούν για τους όρους και τις προϋποθέσεις χορήγησης αδειών πριν προχωρήσουν με την έκδοση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου, γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούν να το ακυρώσουν», σχολιάζουν στο ygeiamou.gr πηγές της αγοράς.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr