Νοσηλεία σε ΜΕΘ: Τι καλύψεις προσφέρουν τα ασφαλιστήρια υγείας

Νοσηλεία σε ΜΕΘ: Τι καλύψεις προσφέρουν τα ασφαλιστήρια υγείας

Η παροχή νοσηλείας σε ΜΕΘ ή/και ΜΑΦ δίδεται μέσα από την παροχή «Δωμάτιο και Τροφή» συμβολαίων υγείας όλων των εταιρειών και καλύπτει όλα τα έξοδα που θα προκύψουν από την παραμονή του ασφαλισμένου σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ή Μονάδα αυξημένης Φροντίδας ΜΑΦ

METH
Ένα θετικό που μας αφήνει παρακαταθήκη η κρίση του κορωνοϊού είναι η ενίσχυση του δημοσίου συστήματος υγείας με επαρκείς και άκρως εξοπλισμένες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και αυξημένης φροντίδας. Την ίδια ώρα επιστρέφει στην κανονικότητα και η λειτουργία των ΜΕΘ των ιδιωτικών θεραπευτηρίων. Υπενθυμίζουμε ότι για μεγάλο διάστημα δεν είχαν πραγματοποιηθεί προγραμματισμένα χειρουργεία στα ιδιωτικά θεραπευτήρια (και στα δημόσια) για να μείνουν διαθέσιμες οι ΜΕΘ για τους ασθενείς με κορωνοϊό.

Είναι ευκαιρία λοιπόν να επισημάνουμε για τον ασθενή που διατηρεί ένα συμβόλαιο υγείας ατομικό ή οικογενειακό πως τα ιδιωτικά θεραπευτήρια που συνεργάζονται με τις ασφαλιστικές εταιρείες διαθέτουν άμεση προσβασιμότητα σε κλίνες ΜΕΘ ή και ΜΑΦ, ώστε ο ασθενής να εξυπηρετείται με άμεση νοσηλεία εντός των μονάδων σε περίπτωση κινδύνου της υγείας του ή μελών της οικογένειάς του.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης