Καραντίνα: Μην σπαταλάτε το χρόνο σας – Τι να κάνετε

Καραντίνα: Μην σπαταλάτε το χρόνο σας – Τι να κάνετε

Ακολουθούν 3 στρατηγικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αξιοποιήσετε τον χρόνο που έχετε στην καραντίνα και να τον αντιμετωπίστε ως το πολύτιμο αγαθό που πράγματι είναι

200428221828_97384059_l
Οι περισσότεροι άνθρωποι από τότε που ξεκίνησε αυτή η ιστορία με τον κορωνοϊό, βρέθηκαν ξαφνικά με απεριόριστο χρόνο -με εξαίρεση φυσικά κάποια επαγγέλματα όπως τα ιατρικά ή τους δημοσιογράφους των ηλεκτρονικών μέσων που γράφουν ασταμάτητα. Σε κάθε περίπτωση, για πολλούς πια υπάρχει περισσότερος χρόνος από ό,τι χρειάζονται και τόσες ώρες που δεν ξέρουν τι να τις κάνουν και σε τελική ανάλυση, το να κάθεσαι και να μην κάνεις τίποτα είναι οδυνηρά βαρετό, τόσο που οι έφηβοι κραυγάζουν «θέλουμε το σχολείο μας πίσω» και οι δημόσιοι υπάλληλοι αναπολούν τη βαβούρα της υπηρεσίας τους.

Κάπως έτσι πολλοί είναι εκείνοι που απλώς σκοτώνουν το χρόνο τους, μην κάνοντας ουσιαστικά τίποτε το ουσιαστικό πέρα από το να βλέπουν Netflix, Youtube και να χαζολογούν στο Facebook και στο Instagram. Έτσι, όμως, και μετά από ένα σημείο αυξάνεται η δυσφορία, η πλήξη, η ανυπομονησία, η μοναξιά, το άγχος, η κατάθλιψη.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης