Η Εθνική Επιτροπή Υγείας ανακοίνωσε σήμερα ότι ως τα μεσάνυχτα χθες Τρίτη καταγράφηκαν 30 νέα κρούσματα μόλυνσης από τον κορωνοϊό στην ηπειρωτική Κίνα, 23 από τα οποία ήταν «εισαγόμενα», κατά τον όρο που χρησιμοποιεί όταν αναφέρεται σε ταξιδιώτες που φθάνουν από το εξωτερικό μολυσμένοι, αριθμός αρκετά υψηλότερος από τα 11 κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν την προηγουμένη.
Στο καθημερινό ενημερωτικό της δελτίο, η Εθνική Επιτροπή (το υπουργείο) Υγείας της Κίνας ανέφερε επίσης ότι εντοπίστηκαν 42 ασυμπτωματικοί φορείς του SARS-CoV-2, από 37 μία ημέρα νωρίτερα.
Δεν καταγράφηκε κανένας νέος θάνατος το προηγούμενο 24ωρο στη χώρα όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο κορωνοϊός, στα τέλη Δεκεμβρίου του 2019.
Άλλοι 28 ασθενείς έλαβαν εξιτήρια από τα νοσοκομεία, μετά την αποθεραπεία τους.
Επισήμως, μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην Κίνα καταγράφονταν 4.632 θάνατοι από την COVID-19 επί συνόλου 82.788 κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, ενώ 77.151 ασθενείς ιάθηκαν.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.