Κορωνοϊός - Γαλλία: Κοντά στους 15.000 οι νεκροί από κορωνοϊό
Τις τελευταίες 24 ώρες αναφέρθηκαν συνολικά 561 θάνατοι από κορωνοϊό
Η πανδημία του κορονοϊού «συνεχίζεται δυναμικά» και έχει οδηγήσει στον θάνατο 14.393 ανθρώπους στη Γαλλία, ανακοίνωσε η Γενική Διεύθυνση Υγείας της χώρας.
Τις τελευταίες 24 ώρες αναφέρθηκαν συνολικά 561 θάνατοι, εκ των οποίων οι 315 σε νοσοκομεία, αριθμός σημαντικά μειωμένος σε σύγκριση με τους 605 της περασμένης Δευτέρας. Είναι επίσης ο μικρότερος αριθμός θανάτων σε νοσοκομεία μέσα σε μία ημέρα από τις 29 Μαρτίου.
Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, παρατηρείται επίσης μείωση του αριθμού των ασθενών που νοσηλεύονται στην εντατική. Σήμερα είναι 6.845, δηλαδή 35 λιγότεροι, «μια πολύ ελαφρά μείωση», όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων από τα νοσοκομεία ανέρχεται στα 95.403 ενώ στους οίκους ευγηρίας και άλλα κοινωνικά και νοσηλευτικά ιδρύματα υπάρχουν 37.188 επιβεβαιωμένα ή ύποπτα κρούσματα.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.