Κορωνοϊός - Τραμπ: Επαινούν τον Αμερικανό πρόεδρο ότι... «καταλαβαίνει από επιστημονική βιβλιογραφία»

Κορωνοϊός - Τραμπ: Επαινούν τον Αμερικανό πρόεδρο ότι... «καταλαβαίνει από επιστημονική βιβλιογραφία»

Κορωνοϊός: Στέλεχος της ομάδας δράσης του Τραμπ κατά του ιού και διακεκριμένη επιστήμονας πλέκει το εγκώμιο του Αμερικανού προέδρου

trumper
Αμφιβολίες για την πνευματική ισορροπία στελέχους της ομάδας δράσης του Τραμπ για τον κορωνοϊό εκφράζουν διάφοροι σχολιαστές, ύστερα από κάποια, εντελώς αναπάντεχα, σχόλια για τον Πρόεδρο. Η Ντέμπορα Μπιρξ, συντονίστρια της task force για την επιδημία, διακεκριμένη γιατρός με πρωταγωνιστικό ρόλο στην καταπολέμηση του AIDS, με παράλληλη ανάμιξη στο διπλωματικό σώμα των ΗΠΑ κ.λπ. κατόπιν ωρίμου σκέψεως, δήλωσε σε συνέντευξή της για τον Ντόναλντ Τραμπ τα ακόλουθα:

«Ο Πρόεδρος δείχνει τεράστια προσοχή στην επιστημονική βιβλιογραφία, στις λεπτομέρειες, στα στοιχεία. Η ικανότητα που έχει ο Ντόναλντ Τραμπ να αναλύει και να συνδυάζει δεδομένα, προέρχεται από την μακρά ιστορία του ως επιχειρηματία. Πιστεύω ότι αυτή του η ικανότητα είναι στ' αλήθεια ένα ιδιαίτερα θετικό συστατικό στις συζητήσεις που έχουμε γύρω από ιατρικά θέματα».



Αμερικανοί δημοσιογράφοι υπενθυμίζουν ότι ο «διορατικός» και «σοφός» Τραμπ ισχυριζόταν στις 26 Φεβρουαρίου πως τα κρούσματα κορωνοϊού στις ΗΠΑ «θα είναι σχεδόν μηδενικά». Έναν μήνα αργότερα, η Αμερική είναι πρώτη σε συνολικό αριθμό κρουσμάτων, με πάνω από 100.000 θύματα. Με 1.700 νεκρούς, τη Νέα Υόρκη διασωληνωμένη κ.λπ.


Ειδήσεις σήμερα:

Μπιλ Γκέιτς για κορωνοϊό: Ολοκληρωτικό lockdown στις ΗΠΑ τώρα!

Κορωνοϊός: Οι ΗΠΑ στο επίκεντρο της πανδημίας - «Μαύρη» μέρα για την Ιταλία με το απόλυτο αρνητικό ρεκόρ νεκρών

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Εγκρίθηκε το ιστορικό πακέτο των 2 τρισ. δολαρίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης