Kορωνοϊός - Ιράν: Ξεπέρασαν τους 2.500 οι νεκροί από την πανδημία
Συνολικά, το Ιράν έχει ανακοινώσει 35.408 κρούσματα
Οι ιρανικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα, Σάββατο, 139 νέους θανάτους εξαιτίας του νέου κορωνοϊού, ανεβάζοντας στους 2.517 τον επίσημο απολογισμό των θανάτων από την πανδημία στο Ιράν, μία από τις πλέον πληγείσες από την ασθένεια χώρες.
Οι υγειονομικές αρχές κατέγραψαν 3.076 νέα κρούσματα στη διάρκεια των 24 τελευταίων ωρών, διευκρίνισε ο Κιανούς Τζαχανπούρ, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας στην καθημερινή τηλεοπτική συνέντευξη Τύπου. Συνολικά, το Ιράν έχει ανακοινώσει 35.408 κρούσματα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή