Κορωνοϊός - Πούτιν: Τα «μυστικά» πίσω από την... αλά «Breaking Bad» εμφάνιση του Ρώσου ηγέτη

Κορωνοϊός - Πούτιν: Τα «μυστικά» πίσω από την... αλά «Breaking Bad» εμφάνιση του Ρώσου ηγέτη

Κορωνοϊός: Ο Πούτιν εμφανίστηκε με look «Walter White» σε νοσοκομείο και τα τοπικά ΜΜΕ έμαθαν τα πάντα για την προστατευτική στολή

hazmat
Η εμφάνιση του Ρώσου προέδρου με ολόσωμη πρόστατευτική στολή κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης επίσκεψης σε νοσοκομείο της Μόσχας με ασθενείς του κορωνοϊού συζητήθηκε αρκετά από τα τοπικά ΜΜΕ και όχι μόνο. Στα social media, η κατακίτρινη στολή hazmat του Ρώσου προέδρου έκανε πολλούς χρήστες να μιλούν για look «Walter White», κάνοντας παραλληλισμούς ανάμεσα στον Πούτιν και τον κεντρικό χαρακτήρα της πετυχημένης σειράς «Breaking Bad», έναν καθηγητή χημείας που μαθαίνει ότι έχει καρκίνο, καταρρέει και αποφασίζει να προσανατολιστεί στον κόσμο του εγκλήματος, με το να παράγει μεθαμφεταμίνη.

Σύμφωνα με το Sputnik, που αφιέρωσε ένα άρθρο στη συγκεκριμένη εμφάνιση του Βλαντιμίρ Πούτιν, η κίτρινη στολή προστασίας απο επικίνδυνα υλικά ονομάζεται Tychem 2000 C, και κοστίζει μόλις 2.700 ρούβλια, δηλαδή 35 δολάρια. Είναι φτιαγμένη από ειδικό υλικό με επικάλυψη πολυαιθυλενίου, χρησιμοποιείται συνήθως σε βιομηχανικά περιβάλλοντα για προστασία από επικίνδυνα χημικά και μπορεί να την προμηθευτεί κανείς online, εφόσον φυσικά υπάρχει επάρκεια.

Russia: Putin in full hazmat suit inspects hospital hosting coronavirus patients


Εκτός από την κίτρινη στολή, στις φωτογραφίες από την επίσκεψη στο νοσοκομείο της περασμένης Τρίτη, ο Ρώσος πρόεδρος εμφανίζεται να φοράει πλαστικές μπότες, γάντια και μάσκα, προκειμένου να συναντηθεί με ασθενείς και εργαζόμενους στο νοσοκομείο με τα κρούσματα κορωνοϊού.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, είπε ότι ήταν προσωπική απόφαση του Πούτιν να επισκεφθεί το νοσοκομείο. Όσο για τη στολή, ανέφερε απλά ότι ο Ρώσος πρόεδρος φόρεσε ό,τι του έδωσαν, και ότι δεν σημαίνει κάτι το χρώμα της.

Κλείσιμο
Κατά την επίσκεψή του, ο Πούτιν μίλησε στον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας του νοσοκομείου και επαίνεσε το νοσηλευτικό προσωπικό για την εξαιρετική δουλειά του. «Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, πώς να το κάνουν, έχουν ό,τι χρειάζονται και μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον υπάρχοντα εξοπλισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη:

Κορωνοϊός - Διάγγελμα Πούτιν: Ακυρώνεται η ψηφοφορία για τις συνταγματικές αλλαγές

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Οι νεκροί ξεπέρασαν τους 1.000 αλλά ο Τραμπ βλέπει...ομαλοποίηση πριν το Πάσχα!

Κορωνοϊός - Ευρώπη: Η πανδημία «γονατίζει» Ιταλία και Ισπανία - Αλληλεγγύη και μέτρα από άλλες χώρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης