Κορωνοϊός: Με συνταγή γιατρού τα αντισηπτικά και οι μάσκες στο Βέλγιο!
Οι μάσκες και τα αντισηπτικά, καθώς και πέντε άλλα προϊόντα προστασίας και απολύμανσης, τα οποία χρησιμοποιούνται για την προστασία κατά του νέου κορωνοϊού, θα είναι πλέον διαθέσιμα μόνο με ιατρική συνταγή, σύμφωνα με απόφαση του βελγικού υπουργείου Οικονομίας
Οι προστατευτικές μάσκεςκαι τααντισηπτικάθα διατίθενται μόνο με ιατρική συνταγήστο Βέλγιο από εδώ και στο εξής, σύμφωνα με υπουργική απόφαση.
Οι μάσκες και τα αντισηπτικά, καθώς και πέντε άλλα προϊόντα προστασίας και απολύμανσης, τα οποία χρησιμοποιούνται για την προστασία κατά του νέου κορωνοϊού, θα είναι πλέον διαθέσιμα μόνο με ιατρική συνταγή, σύμφωνα με απόφαση του βελγικού υπουργείου Οικονομίας.
Ανάμεσα στα προϊόντα που θα δίνονται μόνο με συνταγή γιατρού είναι οι μάσκες τύπου FFP2 και FFP3, τα αντισηπτικά, οι προστατευτικές ποδιές, τα προστατευτικά γυαλιά και τα γάντια νιτριλίου.
Αυτά τα προϊόντα θεωρούνται «εξοπλισμός ατομικής προστασίας και βιοκτόνα» των οποίων η πώληση «επιτρέπεται μόνο από εγκεκριμένα φαρμακεία» και πρέπει να συνταγογραφούνται από επαγγελματίες στο τομέα της Υγείας, όπως γιατρούς.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.