Ολυμπιακοί Αγώνες: Φοβερά πρωτοσέλιδα από Marca και L’ Equipe με Αστερίξ και Οβελίξ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Φοβερά πρωτοσέλιδα από Marca και L’ Equipe με Αστερίξ και Οβελίξ

Με την ίδια εικόνα στο πρωτοσέλιδό τους κυκλοφόρησαν σήμερα 25η Μαρτίου, η ισπανική εφημερίδα Marca και η γαλλική L’ Equipe

asterx
Δυο φοβερά πρωτοσέλιδα σήμερα 25η Μαρτίου, για την ισπανική εφημερίδα Marca και τη γαλλική L’ Equipe, που θέλησαν να συνδυάσουν την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, με τον θάνατο του Αλμπέρ Ουντερζό.

Το πρωτοσέλιδο της Équipe που κυκλοφόρησε αρχικώς το βράδυ της Τρίτης (24/3) στα social media συνδυάζει την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων και τον θάνατο του έτερου «πατέρα» του Αστερίξ, Αλμπέρ Ουντερζό με το εξώφυλλο του «Ο Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε το πρωτοσέλιδο της Marca με το ίδιο ακριβώς σχέδιο κι αναπόφευκτα έγιναν οι σχετικοί συνειρμοί για αντιγραφή.

Έτσι, λοιπόν, ο υποδιευθυντής της ισπανικής εφημερίδας, Κάρλος Κάρπιο έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις,

«Σήμερα η Équipe και η Marca ταίριαξαν σε ένα εξαιρετικό πρωτοσέλιδο που συνδυάζει την είδηση της αναβολής των Ολυμπιακών Αγώνων και τον θάνατο του Αλμπέρ Ουντερζό, συνδημιουργού του Αστερίξ. Ορισμένοι μας κατηγόρησαν ότι αντιγράψαμε τους Γάλλους συναδέλφους μας. Η Équipe δημοσίευσε πρώτη το πρωτοσέλιδο της στα social media στις 21:25 ενώ στη Marca το δημοσιεύσαμε στις 21:57, έπειτα δηλαδή από 32 λεπτά. Αντιγραφή, θα μπορούσαν να πουν κάποιοι. Θα τους ζητούσα να εμπιστευτούν εμάς και την ικανότητα μας να φτιάχνουμε ωραία πρωτοσέλιδα! Επειδή, όμως ξέρω ότι αυτό το αίτημα μου δεν πρόκειται να εισακουστεί, εδώ είναι ένα printscreen από το ομαδικό γκρουπ στο WhatsΑpp της εφημερίδας όπου μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει ότι στις 21:03 είχαμε ήδη αυτό το πρωτοσέλιδο! Και για να τελειώσει εδώ το ζήτημα, σας λέω να μην ανησυχείτε! Δεν νομίζω ότι κατά τη διάρκεια αυτών των 22 λεπτών η Équipe μας αντέγραψε και έκλεψε την ιδέα μας. Απλώς, έκαναν ένα υπέροχο πρωτοσέλιδο! Και για αυτό τους συγχαίρω»!


Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα κορωνοϊού: Στους 19 οι νεκροί - Πέθαναν δύο στο «Σωτηρία»


Κορωνοϊός - Γερμανία: Ποια πανδημία; Ξενοδοχείο στη Βαυαρία άνοιξε για τον «βασιλιά με το μπουστάκι» και το χαρέμι του!

Κορωνοϊός: Επιστήμονες «φωτογράφισαν» τον Covid-19 - Οι πρώτες εικόνες από μικροσκόπιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης