Κορωνοϊός - Μπολσονάρου: Δεν αποκλείεται να ζητήσουμε τη βοήθεια της Κίνας, έχουμε κοινά συμφέροντα
Στη Βραζιλία 11 άνθρωποι έχουν πεθάνει και 904 έχουν προσβληθεί απόκορωνοϊό- Ο γιος του Μπολσονάρου επέρριψε ευθύνες στο Πεκίνο για την υγειονομική κρίση
Βοήθεια από τον Κινέζο ομόλογό του σκέφτεται να ζητήσει, στο θέμα του κορωνοϊού, ο πρόεδρος της Βραζιλίας. Ο Ζαΐχ Μπολσονάρου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μιλήσει με τον Σι Τζινπίνγκ και να ζητήσει την αποστολή ιατρικού εξοπλισμού για να ελέγξει την πανδημία, είτε αγοράζοντας τα όργανα αυτά, είτε με δανεισμό ή με δωρεά.
Κρατώντας αποστάσεις από τη διπλωματική κρίση που προκάλεσε ο γιος του, όταν επέρριψε ευθύνες στο Πεκίνο για την υγειονομική κρίση, ο Μπολσονάρου είπε ότι Κίνα και Βραζιλία έχουν κοινά οικονομικά συμφέροντα.
Επέμεινε όμως ότι δεν συζητά το ενδεχόμενο να κηρύξει τη χώρα σε «κατάσταση πολιορκίας» γιατί κάτι τέτοιο θα έσπερνε τον πανικό στους κατοίκους.
Την ίδια ώρα, ο υπουργός Υγείας Λουίς Ενρίκε Μαντέτα δήλωνε ότι το σύστημα υγείας της χώρας έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει την κρίση μόνο για 30 ημέρες.
Μέχρι σήμερα, 11 άνθρωποι έχουν πεθάνει και 904 έχουν προσβληθεί από τον SARS-CoV-2 στη Βραζιλία, τη χώρα της Λατινικής Αμερικής που έχει πληγεί περισσότερο από την πανδημία.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς