Κορωνοϊός: Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής Τίμο Χίμπερς θετικός στον ιό
Δεν έχει έρθει σε επαφή με τους συμπαίκτες του
Θετικός στον κορωνοϊόβρέθηκε ο Γερμανός ποδοσφαιριστής Τίμο Χίμπερς, όπως έγινε σήμερα γνωστό.
Ο 23χρονος παίκτης του Αννόβερου είναι ο πρώτος Γερμανός ποδοσφαιριστής που έχει προσβληθεί από τον COVID-19.
«Υποθέτουμε ότι ο Χίμπερς μολύνθηκε σε μια εκδήλωση στο Χίλντεσχαϊμ το Σάββατο το απόγευμα. Ωστόσο, επειδή ο 23χρονος δεν είχε καμία επαφή με τους συμπαίκτες του από όταν προβλήθηκε από τον κορωνοϊό -κάτι το οποίο μπορεί να εντοπιστεί ακριβώς- μπορούμε να υποθέσουμε ότι δεν τους έχει κολλήσει. Παρόλα αυτά, όλη η ομάδα, ο προπονητής αλλά και οι υπάλληλοι θα υποβληθούν προληπτικά σε εξετάσεις», ανέφερε σημερινή ανακοίνωση του συλλόγου.
«Ο Τίμο συμπεριφέρθηκε απόλυτα υποδειγματικά. Δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα ακόμα. Όταν έμαθε ότι ένας άνθρωπος που βρέθηκε μαζί του στην εκδήλωση βρέθηκε θετικός, αναφέρθηκε αμέσως στον γιατρό της ομάδας και μπήκε μόνος του προληπτικά σε καραντίνα», είπε ο αθλητικός διευθυντής του Αννόβερου, Γκέρχαρντ Τσούμπερ.
Σε κάθε περίπτωση, η υπόλοιπη ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της για τον επερχόμενο αγώνα με την Ντινάμο Δρέσδης, ο οποίος θα διεξαχθεί με άδειες κερκίδες.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας