Κορωνοϊός: Ο Μπόρις Τζόνσον δεν θα ελεγχθεί για τον ιό κι ας είχε επαφές με επιβεβαιωμένο κρούσμα 

Κορωνοϊός: Ο Μπόρις Τζόνσον δεν θα ελεγχθεί για τον ιό κι ας είχε επαφές με επιβεβαιωμένο κρούσμα 

Βρέθηκε σε δεξίωση με την υπουργό Υγείας της χώρας που βρέθηκε θετική στο κορωνοϊό - Η 62χρονη υπουργός αναρρώνει, ωστόσο φαίνεται να έχει μολύνει την ηλικιωμένη μητέρα της

boriskoronoios
Πληθαίνουν οι «φωνές» βουλευτών στη Βρετανία που ζητούν από τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον να εξεταστεί άμεσα για κορωνοιό καθώς είχε επαφές με την υπουργό Υγείας της Βρετανίας Ναντίν Ντόρις, που βρέθηκε θετική στον Covid- 19, λίγες ημέρες πριν από τη συνάντηση με την βασίλισσα Ελισάβετ στο Ουέστμίνστερ.

Ωστόσο, η Ντάουνινγκ Στριτ ξεκαθάρισε πως ο συντηρητικός πρωθυπουργός της χώρας δεν πρόκειται να υποβληθεί στην απαιτούμενη εξέταση.

Η 62χρονη υπουργός Υγείας  Ναντίν Ντόρις, μητέρα τριών παιδιών, άρχισε να αισθάνεται άσχημα την Παρασκευή και σήμερα ανακοίνωσε ότι έχει νοσήσει από τον κορωνοϊό.

Η ίδια ήρθε σε επαφή με εκατοντάδες ανθρώπους την περασμένη εβδομάδα. Παρακολούθησε μια δεξίωση στη Ντάουνινγκ Στριτ με τον Μπόρις Τζόνσον και συναντήθηκε με ψηφοφόρους.

Η 62χρονη είναι πλέον απομονωμένη και, όπως αναφέρει στα social media, υποστηρίζει ότι αναρρώνει από την ασθένεια. Η ίδια πάντως ζει μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα της, η οποία τις τελευταίες ημέρες παρουσίασε έντονο βήχα. Όπως ανακοίνωσε η Ναντίν Ντόρις, η μητέρα της περιμένει τα αποτελέσματα της εξέτασης.

Στο μεταξύ, έξι άτομα έχουν πεθάνει μέχρι στιγμής στη Βρετανία με τα κρούσματα να ανέρχονται σε 382.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Θετική στον ιό η Βρετανίδα υπουργός Υγείας

Κορωνοϊός: Ξεπερνούν τα 300 τα κρούσματα σε Βρετανία και Ολλανδία

Κορωνοϊός, Βρετανία: Προσφέρουν 3.500 λίρες σε εθελοντές - πειραματόζωα για να νοσήσουν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης