Κορωνοϊός, Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ δεν θα υποβληθεί σε εξετάσεις

Κορωνοϊός, Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ δεν θα υποβληθεί σε εξετάσεις

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι δεν κρίθηκε σκόπιμο να υποβληθεί σε εξετάσεις για τον κορωνοϊό ο Αμερικανός πρόεδρος μετά την είδηση ότι τουλάχιστον δύο Ρεπουμπλικανοί που εκτέθηκαν στον ιό ήρθαν σε επαφή μαζί του

trump09
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει κριθεί σκόπιμο να υποβληθεί σε εξετάσεις για να εξακριβωθεί εάν έχει μολυνθεί από τον κορωνοϊό, γνωστοποίησε ο Λευκός Οίκος χθες Δευτέρα [το πρωί της Τρίτης ώρα Ελλάδας].

Δύο κοινοβουλευτικοί με τους οποίους συναντήθηκε ο Τραμπ πρόσφατα ανακοίνωσαν ότι τίθενται με δική τους πρωτοβουλία σε απομόνωση, διότι συμμετείχαν σε εκδήλωση στην οποία παρίστατο πρόσωπο που επιβεβαιώθηκε κατόπιν πως έχει προσβληθεί από τον SARS-CoV-2.

«Ο πρόεδρος δεν έχει υποβληθεί σε εξέταση (...) διότι ούτε είχε παρατεταμένη στενή επαφή με οποιοδήποτε πρόσωπο είναι γνωστό πως πάσχει από την ασθένεια COVID-19, ούτε εμφανίζει κανένα σύμπτωμα. Η υγεία του προέδρου Τραμπ παραμένει εξαιρετική και ο γιατρός του θα συνεχίσει να τον παρακολουθεί», σύμφωνα με δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Στέφανι Γκρίσαμ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης