Ερντογάν: Βίντεο δείχνει τον Τούρκο πρόεδρο να «ξεροσταλιάζει» περιμένοντας τον Πούτιν

Ερντογάν: Βίντεο δείχνει τον Τούρκο πρόεδρο να «ξεροσταλιάζει» περιμένοντας τον Πούτιν

Ερντογάν: Επρόκειτο για «καψόνι» του Ρώσου προέδρου προς τον Τούρκο ομόλογό του ή υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος καθυστέρησης;

putin-erdogan-kapsoni
Αν και η συνάντηση Πούτιν - Ερντογάν την περασμένη εβδομάδα στη Μόσχα είχε σχετικά αίσιο τέλος, καθώς κατέληξε σε συμφωνία εκεχειρίας για την επαρχία Ιντλίμπ, αυτό δεν σημαίνει ότι οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο ηγέτες είναι ρόδινες.

Ένα βίντεο μάλιστα που δημοσίευσαν ρωσικά ΜΜΕ και κοινοποίησαν πολλά διεθνή μέσα, όπως το Al Arabiya, δείχνει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να «ξεροσταλιάζει» περιμένοντας τον Ρώσο πρόεδρο, πριν ξεκινήσει η συνάντηση.

Στο κλιπ ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίζεται να περιμένει, μαζί με την αντιπροσωπεία του, για περίπου δύο λεπτά, έξω από το γραφείο όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η συνάντηση. Στην σκηνή που κατέγραψαν οι κάμερες, ο Τούρκος πρόεδρος περιμένει αρχικά όρθιος, με κάποια από τα άτομα που τον συνοδεύουν να τσεκάρουν το ρολόι τους και να κοιτάζουν αμήχανα τριγύρω. Μετά από αρκετή αναμονή, ο Ερντογάν πηγαίνει να καθίσει σε μια καρέκλα. Λίγο αργότερα, δίνεται το ΟΚ και ο Τούρκος πρόεδρος οδηγείται στο δωμάτιο όπου τον περιμένει ο Πούτιν, με τους δύο ηγέτες να δίνουν τα χέρια.

Ανάμεσα στην πολυμελή αποστολή που συνόδευε τον Ερντογάν ήταν ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου αλλά και ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ.

Δείτε το κλιπ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου:
Διαβάστε ακόμη:

Συνάντηση Πούτιν-Ερντογάν: Δεν πρέπει να καταστρέψουμε τις σχέσεις μας


Συνάντηση Ερντογάν-Πούτιν: Η στιγμή που ο σουλτάνος αποφεύγει τη χειραψία - Bίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης