Μεταναστευτικό: Στις Βρυξέλλες σήμερα ο Ερντογάν για συναντήσεις με τη ηγεσία της ΕΕ

Μεταναστευτικό: Στις Βρυξέλλες σήμερα ο Ερντογάν για συναντήσεις με τη ηγεσία της ΕΕ

Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε εχθές ότι αναμένει να «επιστρέψει από το Βέλγιο με διαφορετικά αποτελέσματα» - Θα συναντηθεί με τον Σαρλ Μισέλ και την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

erdogan__4_
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντάται απόψε στις Βρυξέλλες με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναμένεται να έχει το βράδυ στις Βρυξέλλες συνομιλίες όσον αφορά το ζήτημα των μεταναστών και των προσφύγων με την ηγεσία της ΕΕ.

Ο Ερντογάν ανήγγειλε χθες ότι θα κάνει «μια συνάντηση αύριο στο Βέλγιο» με την ηγεσία ΕΕ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του που αναμεταδιδόταν απευθείας από την τουρκική κρατική τηλεόραση. Πρόσθεσε πως αναμένει να «επιστρέψει από το Βέλγιο με διαφορετικά αποτελέσματα».

Στις Βρυξέλλες, ανακοινώθηκε ότι ο Ερντογάν θα συναντηθεί στις 18:00 [τοπική ώρα· 19:00 ώρα Ελλάδας] με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και με την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Θα συζητήσουν κυρίως για «τα προβλήματα της μετανάστευσης, της ασφάλειας, της σταθερότητας στην περιφέρεια και της κρίσης στη Συρία», ανέφερε μέσω Twitter εκπρόσωπος του Μισέλ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη

Προκλητικός Ερντογάν: «Ελλάδα μην μπλέκεις με την Τουρκία - Άνοιξε τα σύνορά σου»


Μεταναστευτικό: Νέα παιχνίδια Ερντογάν - «Να μην περνούν το Αιγαίο οι μετανάστες γιατί κινδυνεύουν»

Μετανάστες στα σύνορα: Μάχη στις Καστανιές - Φόβοι για τουρκική προβοκάτσια




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης