Κορωνοϊός: Δεύτερος νεκρός στις ΗΠΑ

Κορωνοϊός: Δεύτερος νεκρός στις ΗΠΑ

Την είδηση αποκάλυψε αξιωματούχος του υπουργείο Υγείας στην Ουάσιγκτον

usa_corona
Για δυο νεκρούς που είχαν προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό στις ΗΠΑ γράφει το Associated Press, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση και ξεσηκωμό σε ικανή μερίδα του κόσμου.

Σύμφωνα με το Associated Press, η είδηση αποκαλύφθηκε από αξιωματούχο που βρίσκεται στον τομέα της Υγείας, στην πολιτεία της Ουάσιγκτον.

Πρόσφατα, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει ότι οι ΗΠΑ διαθέτουν όλους τους μηχανισμούς για την αντιμετώπιση της επιδημίας, ενώ η κατάσταση στη χώρα δεν εμπνέει ηρεμία.

Η υπηρεσία δημόσιας υγείας της κομητείας Σιάτλ & Κινγκ διευκρίνισε ότι άνδρας πάνω από 70 ετών με υποκείμενες παθήσεις που νοσηλευόταν μετά τη μόλυνσή του από τον ιό που προκαλεί την ασθένεια COVID-19 υπέκυψε το Σάββατο.

Κατά την ίδια υπηρεσία, αλλά τρία νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι ηλικιωμένοι άνθρωποι που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Συνολικά στην κομητεία Κινγκ έχουν καταγραφεί 10 κρούσματα. Και τα νέα τέσσερα κρούσματα, ανάμεσά τους ο άνδρας που πέθανε το Σάββατο, ήταν ένοικοι οίκου ευγηρίας στο Κέρκλαντ, όπου είχαν καταγραφεί ήδη δύο κρούσματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης