Πούτιν: «Πόρτα» σε Ερντογάν για συνάντηση τον Μάρτιο σχετικά με το Ιντλίμπ

Πούτιν: «Πόρτα» σε Ερντογάν για συνάντηση τον Μάρτιο σχετικά με το Ιντλίμπ

«Ο πρόεδρος Πούτιν έχει άλλα σχέδια για τις 5 Μαρτίου» ανέφερε εκπρόσωπος του Κρεμλίνου - Ο Ερντογάν είχε «φωτογραφίσει» τη συγκεκριμένη ημερομηνία, προαναγγέλοντας συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του

putin
Κανένα σχέδιο να συναντήσει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις 5 Μαρτίου για να συζητήσουν τις εξελίξεις στο Ιντλίμπ της Συρίας, δεν έχει ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Στη διαβεβαίωση αυτή προχώρησε την Πέμπτη το Κρεμλίνο κι ενώ ο Τούρκος πρόεδρος είχε αναφέρει προηγουμένως πως μια συνάντηση μεταξύ των δυο αντρών είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

«Ο πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν έχει άλλα σχέδια για τις 5 Μαρτίου» ανέφερε ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας, Ντμίτρι Πεσκόφ σε δηλώσεις του προς εκπροσώπους του Τύπου.

Νωρίτερα την Πέμπτη, ο Ερντογάν σε δηλώσεις του στην Πολιτική Ακαδημία του κόμματός του, ανέφερε πως η κατάσταση στο Ιντλίμπ «κλίνει προς το μέρος της Τουρκίας», αν και παραδέχτηκε ότι τρεις Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στην Ιντλίμπ. «Το καθεστώς του Άσαντ έχει πολύ μεγάλες απώλειες», υποστήριξε ο Ερντογάν.

Σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία για το Ιντλίμπ είπε ότι «οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και θα συνεχιστούν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης