Κορωνοϊός: Πρώτο κρούσμα σε αμερικανική βάση στη Νότια Κορέα

Κορωνοϊός: Πρώτο κρούσμα σε αμερικανική βάση στη Νότια Κορέα

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμη και η καραντίνα σε μονάδες του αμερικανικού στρατού - Κοντά στην πόλη Νταεγκού, το επίμεντρο της εξάπλωσης και βάση της χριστιανικής αίρεσης που φέρεται να ευθύνεται για την εξάπλωση, η στρατιωτική βάση

usa_korea_corona
Το πρώτο κρούσμα του νέου κορωνοϊού στα αμερικανικά στρατεύματα που βρίσκονται στη Νότια Κορέα είναι γεγονός, οπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Τρίτης και μεταδόθηκε από το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η εμφάνιση κρούσματος με COVID-19 προκάλεσε γενικό συναγερμό στις αμερικανικές δυνάμεις που βρίσκονται στη Νότια Κορέα, καθώς ο ασθενής έχει έρθει σε επαφή με δεκάδες συναδέλφους του, οι οποίοι με τη σειρά τους έχουν έρθει σε επαφή με πολλούς άλλους ανθρώπους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το ενδεχόμενο λήψης μέτρων είναι κάτι παραπάνω από ανοιχτό, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και η καραντίνα στη μονάδα που εντοπίστηκε το κρούσμα ή όπου αλλού εντοπιστεί κάτι αντίστοιχο.

Ο Αμερικανός στρατιώτης που βρέθηκε θετικός στον COVID-19 βρίσκεται στη βάση Caroll, 30 χιλιόμετρα έξω από την πόλη Νταεγκού, στην οποία έχει τη βάση της η χριστιανική αίρεση, απ' όπου φαίνεται να ξεκίνησε η ραγδαία εξάπλωση της επιδημίας. Ο Αμερικανός στρατιώτης έχει τεθεί ήδη σε καραντίνα, εντός της στρατιωτικής μονάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης