Άννα Τσάπμαν: Από τη Ρωσία με αγάπη

Άννα Τσάπμαν: Από τη Ρωσία με αγάπη

«Σφίγγα» για τα μελλοντικά της σχέδια η απελαθείσα από τις ΗΠΑ Ρωσίδα κατάσκοπος, που έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στη ρωσική τηλεόραση, επιχειρώντας να εμφανιστεί ως... «αγία».

Άννα Τσάπμαν: Από τη Ρωσία με αγάπη
Η Αννα Τσάπμαν, η Ρωσίδα κατάσκοπός που συνελήφθη το καλοκαίρι στις ΗΠΑ μαζί με εννέα συναδέλφους της, δεν αποκάλυψε τίποτα για τις δραστηριότητές της στη Δύση, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, που μεταδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Ρωσία.

Η 28χρονη Ρωσίδα, που φορούσε ένα χυτό, πράσινο φόρεμα, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή στο Pervyi Kanal, ενώ μια φίλη της, η γιαγιά της, μια γειτόνισσα, αλλά και προσωπικότητες της Ρωσίας εξήραν την κατάσκοπο που απελάθηκε τον Ιούλιο από τις ΗΠΑ, στο πλαίσιο ανταλλαγής κατασκόπων μεταξύ των δύο χωρών.

Κλείσιμο
"Αυτό που συνέβη ήταν για το καλύτερο. Είναι η αρχή κάτι μεγάλου και ωραίου. Νιώθω ότι έχω μια δύναμη μέσα μου, που θα μου επιτρέψει να διδάξω εδώ όσα έμαθα στο εξωτερικό, τα οποία πιστεύω ότι θα είναι πολύ χρήσιμα για τη χώρα μας" δήλωσε η Τσάπμαν, αποκαλύπτοντας επίσης ότι είναι "μια πολύ καλή σκοπεύτρια".

Η νεαρή γυναίκα, οι αισθησιακές φωτογραφίες της οποίας έχουν κάνει το γύρο του κόσμου, δήλωσε πάντως ότι η διασημότητα δεν της έχει αλλάξει τη ζωή: "Οι άνθρωποι με αναγνωρίζουν στο δρόμο πολύ συχνά (...), όμως η ζωή μου δεν είναι τόσο διαφορετική απ' ότι πριν".

Η Τσάπμαν είπε ακόμη ότι δεν κρατά κακία στον "προδότη" που οδήγησε στη σύλληψη της, έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο της Εξωτερικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και Κατασκοπείας της Ρωσίας, ο οποίος πλέον κρύβεται στις ΗΠΑ.

Διηγήθηκε εξάλλου τη συνάντησή της με τον Ρώσο πρωθυπουργό Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της οποίας ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας και οι δέκα απελαθέντες κατάσκοποι τραγούδησαν πατριωτικά τραγούδια.

Δεν θέλησε δε, να μοιραστεί ούτε τα μελλοντικά της σχέδια. "Δείτε τηλεόραση, την επόμενη χρονιά όλα τα μυστικά θα αποκαλυφθούν" είπε απλώς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης