Ο Κλιντ Ίστγουντ στηρίζει Μπλούμπεργκ για τις εκλογές του 2020

Ο Κλιντ Ίστγουντ στηρίζει Μπλούμπεργκ για τις εκλογές του 2020

Ο ηθοποιός το 2016 είχε στηρίξει τον Ντόναλντ Τραμπ

eastwood
Ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Κλιντ Ίστγουντ, που στήριξε τον Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του 2016, επέλεξε να στηρίξει τον δισεκατομμυριούχο Μάικλ Μπλούμπεργκ για τις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου.

Σε μια συνέντευξή του στην Wall Street Journal, ο 89χρονος Ίστγουντ τόνισε πως ενώ εκτιμά κάποια από τα επιτεύγματα του προέδρου Τραμπ, εξέφρασε τη λύπη του για τις «δυσάρεστες» πτυχές της αμερικανικής πολιτικής ζωής.

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα έπρεπε «να ενεργήσει πιο σωστά, χωρίς να κάνει tweets και να προσβάλει ανθρώπους», δήλωσε ο Ίστγουντ, που είχε επιλέξει να υποστηρίξει τον Ρεπουμπλικανό μεγιστάνα το 2016 και όχι τη Χίλαρι Κλίντον, υπό τον φόβο ότι εκείνη θα «ακολουθούσε τα χνάρια του (προέδρου Μπαράκ) Ομπάμα».

«Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να εκλέξουμε τον Μάικλ Μπλούμπεργκ», είπε.

O βραβευμένος με 4 Όσκαρ ηθοποιός είχε διατελέσει δήμαρχος της μικρής πόλης Κάρμελ μπάι δε Σι στην Καλιφόρνια από το 1986 ως το 1988.

Είχε προκαλέσει αντιδράσεις όταν, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του Ρεπουμπλικανικού κόμματος το 2012, έφερε μαζί του στη σκηνή μια άδεια καρέκλα και ξεκίνησε μια φανταστική συζήτηση με τον τότε πρόεδρο Ομπάμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης