Η Περιφέρεια Αττικής καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ για αφισορρύπανση

53453534

«Θεωρούμε αυτονόητο ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες των Δήμων θα επιβάλουν τα πρόστιμα που προβλέπονται» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής - Δηκτική ανακοίνωση από τη ΝΔ

Για παράνομη αφισοκόλληση κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η Περιφέρεια Αττικής επισημαίνοντας ότι «στο κεντρικό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Αττικής (Ιερά Οδός, Πέτρου Ράλλη, Κηφισός, Λ. Θησέως, Λ. Κωνσταντινουπόλειως, Μεσογείων, Λένορμαν, Λ.Αθηνών, Παραλιακή, κ.λ.π.) αναρτώνται παράνομα χιλιάδες αφίσες, που "διαφημίζουν" πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον κ. Α. Τσίπρα, που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς θεωρεί ότι είναι πάνω από τους νόμους» τονίζεται στην ανακοίνωση υπενθυμίζοντας ότι οι αφίσες θέτοπυν σε κίνδυνο τις ζώες όσων μετακινούνται στο οδικό δίκτυο και ρυπαίνουν το περιβάλλον.

«Θεωρούμε αυτονόητο ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες των Δήμων θα επιβάλουν τα πρόστιμα που προβλέπονται για την παράνομη αφισοκόλληση. Ενώ θα προσφύγουμε άμεσα και στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, για να διασφαλίσουμε ότι κανένας δε θα μπορεί να περιφρονεί χωρίς συνέπειες τους νόμους του Κράτους μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με την ασφάλεια και τις ζωές των πολιτών της Αττικής Καλούμε τον πρώην...

Δημοσιεύτηκε από Περιφέρεια Αττικής στις Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020


Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με την ασφάλεια και τις ζωές των πολιτών της Αττικής

Καλούμε τον πρώην Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα να πράξει το αυτονόητο -Δεν μπορεί κανείς να είναι υπεράνω του νόμου

Για μια ακόμη φορά τους τελευταίους μήνες, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης περιφρονεί τους νόμους που αφορούν στην παράνομη αφισοκόλληση και τη διαφύλαξη της ασφάλειας, όσων μετακινούνται στο οδικό δίκτυο της Αττικής.

afissa


Από χθες το βράδυ, στο κεντρικό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Αττικής (Ιερά Οδός, Πέτρου Ράλλη, Κηφισός, Λ. Θησέως, Λ. Κωνσταντινουπόλειως, Μεσογείων, Λένορμαν, Λ.Αθηνών, Παραλιακή, κ.λ.π.) αναρτώνται παράνομα χιλιάδες αφίσες, που «διαφημίζουν» πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον κ. Α. Τσίπρα, που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς θεωρεί ότι είναι πάνω από τους νόμους. Γι’ αυτό και περιφρονεί τις επανειλημμένες εκκλήσεις της Περιφέρειας, Αττικής, που απευθύνθηκαν προς όλα τα πολιτικά κόμματα, να σεβαστούν τους νόμους που τα ίδια ψήφισαν και να μην προχωρούν σε ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των συμπολιτών μας που μετακινούνται μέσα από το οδικό δίκτυο του Λεκανοπεδίου, αλλά και να μην ρυπαίνουν το περιβάλλον.

Η Περιφέρεια Αττικής δε θα ανεχθεί άλλο αυτές τις ανεύθυνες συμπεριφορές. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει, ούτε με την ασφάλεια της ζωής των πολιτών της Αττικής, ούτε με την εικόνα των πόλεών μας και την ποιότητα ζωής μας.

Στη συστηματική παραβίαση της ισχύουσας νομοθεσίας θα απαντήσουμε με ακόμη μεγαλύτερη νομιμότητα. Θεωρούμε αυτονόητο ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες των Δήμων θα επιβάλουν τα πρόστιμα που προβλέπονται για την παράνομη αφισοκόλληση. Ενώ θα προσφύγουμε άμεσα και στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, για να διασφαλίσουμε ότι κανένας δε θα μπορεί να περιφρονεί χωρίς συνέπειες τους νόμους του Κράτους μας.

Δεν μπορούμε να έχουμε απαίτηση από τους πολίτες να τηρούν τη νομιμότητα, αν το ίδιο το κράτος και οι θεσμικοί και πολιτικοί του εκπρόσωποι δε δίνουν το καλό παράδειγμα.

ΝΔ: Να μετονομαστεί το κόμμα σε «ΣΥΡΙΖΑ της αφισορρύπανσης και της fake οικολογίας»

Το ζήτημα σχολίασε η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας ότι «είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που ο κ Τσίπρας επιλέγει να ρυπάνει την Αθήνα με αφίσες του. Εμείς τον παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών. Επειδή όμως ψάχνουν επέκταση του ονόματος του κόμματός τους με περιβαλλοντικό πρόσημο, έχουμε να προτείνουμε το "ΣΥΡΙΖΑ της αφισορρύπανσης και της fake οικολογίας"».
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (15)

Που να δείτε το ΚΚΕ στη Ν.Ιωνία

Στο δήμο Ν.Ιωνίας να δείτε τι γίνεται! Το ΚΚΕ γεμίζει τον κεντρικό δρόμο την Ηρακλείου με αφίσες όποτε του καπνίσει. Αδιαφορεί για το περιβάλλον και αδιαφορεί για το νόμο. Μόνο για εμάς τους απλούς πολίτες ισχύουν οι νόμοι κατά το ΚΚΕ.

Citizen X

Περιμένετε από άπλυτα αναρχοκουμμούνια να συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι... good luck

Νίκος

Καλώς τον, τον Φλεβάρη, καλώς τον και τον Αλωνάρη… Επιτέλους η χαρά του αριστερούλη, φραπεδιά, αγώνας και αφισοκόλληση. Τι κυβέρνηση, γραβάτες και πράσινα άλογα, αυτή είναι η ζωή μας…

LOYLHS

ΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΖΑΙΟΙ.....ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΛΕΧΡΙΤΕΣ..ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ

ΤΕΛΑΜΩΝ

ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.. Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ...

Τα Συριζόνια δεν ρυπαίνουν!

Ενημερώνουν και αφυπνίζουν! Άιντε γίδια, μάθατε την καραμέλα της ρύπανσης και μας πρήξατε. Είναι δυνατόν αριστερό (και καλά!!) κόμμα και να ρυπαίνει;

@

Έχουμε 2020 και αυτοί ακόμα κολλάνε αφίσες. Αν θέλουν, ας κάνουν καμπάνιες χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διαφημίσεις επί πληρωμή σε ενημερωτικές ιστοσελίδες, αντί να γεμίζουν τον τόπο με αφίσες. Αν μη τι άλλο, δεν έχουμε καμία όρεξη να βλέπουμε έξω στον δρόμο, την ώρα που οδηγούμε ή περπατάμε, τη φάτσα ενός εμετικού Αριστερού. Φυσικά το ίδιο ισχύει για όλα τα κόμματα και όλους τους πολιτικούς.

Vasvas

Πρόστιμο χτες..... Σε έναν πολιτιστικό σύλλογο για 2 σελίδες Α4 που έβαλαν έξω από τον χώρο τους για εκδήλωση πλήρωσε 300 ευρώ. Βάλτε αναλογικά.....

μεγαλύτερη

Η μεγαλύτερη αφισορύπανση έγινε στης εκλογές από όλα τα κόμματα. Τέτοιο κακό δεν έχω ξαναδεί.

Μάκβεθ

Ο Αλέξης έχει μανία με τις αφίσες, έχει άχτι μαζί τους από τότε πού ήταν χαμάλης αφισοκολλητης της ΚΝΕ κ κολαγε αφίσες για άλλους

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης