Έλτον Τζον: «Συγγνώμη, δεν μπορώ να τραγουδήσω» - Κατέρρευσε επί σκηνής

Έλτον Τζον: «Συγγνώμη, δεν μπορώ να τραγουδήσω» - Κατέρρευσε επί σκηνής

Τα κοινωνικά δίκτυα πλημμύρισαν με μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης προς τον Βρετανό τραγουδιστή - Εμφανώς καταρρακωμένος και με δάκρυα στα μάτια, έσκυψε στο πιάνο του - To 2018 o Έλτον Τζον ανακοίνωσε πως θα σταματούσε τις περιοδείες ώστε να αφιερωθεί στην οικογένειά του

elton65
Έχασε ξαφνικά τη φωνή του ο 72χρονος μουσικός, Έλτον Τζον, στο μέσο της συναυλίας στο Mount Smart Stadium της Νέας Ζηλανδίας. 

Εμφανώς καταρρακωμένος και με δάκρυα στα μάτια, έσκυψε στο πιάνο του, κούνησε το κεφάλι του και παραδέχτηκε στο κοινό πως έχασε εντελώς τη φωνή του.

«Δεν μπορώ να τραγουδήσω, πρέπει να φύγω. Συγγνώμη», είπε συγκεκριμένα. 

Sir Elton John starts crying on stage due to his pneumonia


Τα social media πλημμύρισαν με μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης προς τον Βρετανό τραγουδιστή που παραμένει ένας από τους πιο περιζήτητους περφόρμερ.    


Κλείσιμο


Νωρίτερα, ο ίδιος είχε ενημέρωσει το κοινό πως είχε διαγνωστεί με τύπο πνευμονίας(atypical ή walking pneumonia)  που είναι είδος λοίμωξης του αναπνευστικού που προκαλείται από βακτήρια ή ιούς.

Είναι λιγότερο σοβαρό από άλλους τύπους πνευμονίας, με τους περισσότερους πάσχοντες να μη χρειάζονται καν νοσηλεία. Τα συμπτώματά της είναι ανάλογα εκείνων ενός άσχημου κρυολογήματος και περιλαμβάνει βήχα, πόνο στο στήθος, πονόλαιμο και πονοκέφαλο.

To 2018 o σερ Έλτον Τζον ανακοίνωσε πως θα σταματούσε τις περιοδείες ώστε να αφιερωθεί στην οικογένειά του. Ωστόσο, γνωστοποίησε πως το «αντίο» στους θαυμαστές του θα περιελάμβανε μια σειρά 300 συναυλιών σε διάστημα τριών χρόνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης