Ο Μπολσονάρου λατρεύει τον Τραμπ: Τον παρακολουθεί σε κάθε του κίνηση - Δείτε βίντεο

Ο Μπολσονάρου λατρεύει τον Τραμπ: Τον παρακολουθεί σε κάθε του κίνηση - Δείτε βίντεο

Έφτασε μέχρι να μεταδώσει  live στο Facebook το πώς παρακολούθησε την απάντηση Τραμπ για την αθώωσή του από τη Γερουσία

zaix-tru
Τον χαρακτηρισμό «τροπικός Τραμπ» που του έχει αποδοθεί φροντίζει να δικαιώνει συχνά-πυκνά ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου.

Ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες έχει φτάσει στα άκρα το πάθος του για τον πρόεδρο των ΗΠΑ φτάνοντας μέχρι του σημείου να μεταδώσει live στην προσωπική του σελίδα στο Facebook την εικόνα από το γραφείο του να παρακολουθεί την φορτισμένη ομιλία του Τραμπ μετά την αθώωσή του από την Γερουσία.

Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, μάλιστα, ο Μπολοσονάρου φρόντιζε να σχολίαζει τα όσα άκουγε εκθειάζοντας το πρότυπό του.

A recusa do impeachment do Presidente dos EUA e a responsabilidade do parlamento com seu país


«Δεν είμαστε οι μόνοι που έχουμε πολιτικούς που μας μαχαιρώνουν πισώπλατα» είπε σε κάποιο σημείο ο Μπολσονάρου σχολίαζοντας την ψήφο κατά του Τραμπ από τον γερουσιαστή των Ρεπουμπλικάνων Μιτ Ρόμνεϊ τον οποίο χαρακτήρισε «ρεπουμπλικανό αρουραίο».

Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο προκάλεσε αντιδράσεις από τους πολιτικούς αντιπάλους του Μπολσονάρου οι οποίοι έκαναν λόγο για χάσιμο χρόνου εκ μέρους του προέδρου της Βραζιλίας.

«Ορισμένοι με επικρίνουν και λένε "δείτε τον πώς γλύφει τις μπότες του Τραμπ". Ακούστε ανόητοι όταν αυτοί (σ.σ. οι προκάτοχοί του) έγλυφαν τον Μαδούρο, τον Τσάβεζ και τον Φιντέλ Κάστρο δεν είπατε τίποτα, είπατε;» απάντησε στο βίντεο ο Μπολσονάρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης