ΗΠΑ: Σημάδεψε με τόξο τα πίτμπουλ που επιτέθηκαν στον γείτονά του, αλλά τελικά πέτυχε εκείνον

ΗΠΑ: Σημάδεψε με τόξο τα πίτμπουλ που επιτέθηκαν στον γείτονά του, αλλά τελικά πέτυχε εκείνον

Νεκρό το θύμα, που προσπαθούσε να προστατευθεί από τα πίτμπουλ

toxo_usa
Τραγική εξέλιξη είχε η προσπάθεια ενός άντρα, αγνώστων για την ώρα στοιχείων, να σώσει έναν γείτονά του από την επίθεση δυο πίτμπουλ, σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στη Μασαχουσέτη.

Την Τετάρτη, η τοπική αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κλήσεις για να βρεθεί στη γειτονιά Άνταμς της Μασαχουσέτης και να αντιμετωπίσει ένα «περιστατικό με δυο πίτμπουλ». Όταν έφτασαν στο σημείο, οι αξιωματικοί σκότωσαν τα δυο σκυλιά και στη συνέχεια ανακάλυψαν τη σορό ενός άντρα, που είχε δεχτεί θανατηφόρο χτύπημα... από βλήμα τόξου, μέσα σε διαμέρισμα του συγκροτήματος!

Επιπλέον, εντόπισαν κι ένα παιδί σε διπλανό δωμάτιο, το οποίο δεν έφερε κάποιο τραύμα.

Οι ερευνητές που ανέλαβαν την υπόθεση, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο δράστης άκουσε τον θόρυβο από την επίθεση των σκυλιών στον άτυχο άντρα και στη συνέχεια άρπαξε ένα τόξο, σημαδεύοντας προς τα πίτμπουλ. Ωστόσο, το βλήμα που εκτόξευσε, χτύπησε πρώτα τον ένα σκύλο και στη συνέχεια τρύπησε την πόρτα δωματίου για να καταλήξει στον γείτονά του, ο οποίος προσπαθούσε να βρει μέρος για να προστατευθεί.

Η ταυτότητα του θύματος δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα, καθώς εκκρεμούμν τα αποτελέσματα της νεκροψίας, ενώ ο δράστης, που συνελήφθη, «συνεργάζεται απόλυτα με τις αρχές», σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης