Γερμανός καλλιτέχνης προκάλεσε «μποτιλιάρισμα» παίζοντας με τους χάρτες της Google - Δείτε βίντεο

Γερμανός καλλιτέχνης προκάλεσε «μποτιλιάρισμα» παίζοντας με τους χάρτες της Google - Δείτε βίντεο

Ο Σιμόν Βέκερτ φόρτωσε 99 κινητά τηλέφωνα σε ένα καρότσι που έσερνε με το χέρι του και άρχισε να περπατάει πάνω σε μια γέφυρα

xartis-ap
«Παιχνίδι» με τους χάρτες της Google έκανε ένας Γερμανός καλλιτέχνης θέλοντας να δείξει τη «δύναμη» αυτής της τεχνολογίας - ενδεχομένως και τα τρωτά της σημεία.

Ο Σιμόν Βέκερτ φόρτωσε 99 κινητά τηλέφωνα σε ένα καρότσι που έσερνε με το χέρι του και άρχισε να περπατάει πάνω σε μια γέφυρα.

Το σήμα που έστελναν τα κινητά τηλέφωνα «αναγνώστηκε» από την Google ως κίνηση με αποτέλεσμα ο χάρτης στην περιοχή αυτή να γίνει «κόκκινος».

O Γερμανός καλλιτέχνης φρόντισε, μάλιστα, να αποτυπώσει σε βίντεο το «έργο τέχνης» του όπως χαρακτήρισε τις κινήσεις του.

Έκανε έργο τέχνης το «παιχνίδι» με το Google Maps
Κλείσιμο


Εκπρόσωπος της Google αρκέστηκε να σχολιάσει ότι «ανεξάρτητα αν γίνεται με αυτοκίνητα, καρότσια ή καμήλες, εμάς μας αρέσει να βλέπουμε δημιουργικές χρήσεις των Google Maps καθώς αυτό μας βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι με την πάροδο του χρόνου».

Σημειώνεται ότι το «έργο τέχνης» του Γερμανού καλλιτέχνη παρουσιάστηκε λίγες ημέρες πριν τα 15α γενέθλια των Google Maps και αποτελεί, όπως σημειώνουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, το τελευταίο περιστατικό φαρσέρ που εκμεταλλεύονται την φύση του τεχνολογικού αυτού μέσου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης