Κοροναϊός - Kρουαζιερόπλοιο έξω από τη Ρώμη: Αρνητικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων των δύο τουριστών

Κοροναϊός - Kρουαζιερόπλοιο έξω από τη Ρώμη: Αρνητικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων των δύο τουριστών

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ιταλικό πρακτορείο Ansa, πρόκειται για ένα ζευγάρι Κινέζων από το Χονγκ Κονγκ - Το κρουαζιερόπλοιο Costa Smeralda παραμένει μπλοκαρισμένο στο λιμάνι της Τσιβιταβέκια, βόρεια της Ρώμης

koronaios_europe
Αρνητικά τα πρώτα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν, στην Ιταλία, δυο Κινέζοι τουρίστες που επιβαίνουν σε κρουαζιερόπλοιο.

Το κρουαζιερόπλοιο Costa Smeralda της εταιρίας Costa Crociere, με έξι χιλιάδες επιβάτες, προς το παρόν, παραμένει μπλοκαρισμένο στο λιμάνι της Τσιβιταβέκια, βόρεια της Ρώμης.

Μέχρι τώρα οι ιταλικές αρχές δεν έδωσαν το αναγκαίο «πράσινο φως» για την αποβίβαση των τουριστών, η οποία θα πραγματοποιηθεί μόνο αφού αποκλειστεί με βεβαιότητα το ενδεχόμενο μετάδοσης του κοροναϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ιταλικό πρακτορείο Ansa, πρόκειται για ένα ζευγάρι Κινέζων από το Χονγκ Κονγκ.

Η γυναίκα έχει εμφανίσει υψηλό πυρετό και αναπνευστικά προβλήματα, ενώ ο σύζυγός της μπήκε στην καραντίνα, λόγω της σχέσης. Και οι δύο θα μεταφερθούν σε ειδικό κέντρο ελέγχου λοιμώξεων της Ρώμης για να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις.

Σε ό,τι αφορά το ζευγάρι Κινέζων, οι αναφορές τους θέλουν να βρίσκονταν στην πόλη Σαβόνα πριν μερικές ημέρες, ενώ έφτασαν στο αεροδρόμιο του Μιλάνου από την Κίνα στις 25 Ιανουαρίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης