Κόμπι Μπράιαντ: Βίντεο φέρεται να καταγράφει τον ήχο της συντριβής του μοιραίου ελικοπτέρου

Κόμπι Μπράιαντ: Βίντεο φέρεται να καταγράφει τον ήχο της συντριβής του μοιραίου ελικοπτέρου

Η χρονοσήμανση από την κάμερα ασφαλείας «ταιριάζει» με την ώρα του τραγικού δυστυχήματος, που σημειώθηκε σε κοντινή απόσταση

calabasas
Μια γυναίκα από την Καλιφόρνια, η οποία ζει κοντά στο σημείο όπου συνετρίβη το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο Κόμπι Μπράιαντ, η 13χρονη κόρη του και ακόμα 7 ατόμα, ισχυρίζεται ότι κάμερα που είναι τοποθετημένη έξω από το σπίτι της κατέγραψε τον ήχο του πολύνεκρου δυστυχήματος.

Σύμφωνα με τη New York Post, το φερόμενο ηχητικό ντοκουμέντο καταγράφηκε από κάμερα Google Nest και το επίμαχο βίντεο φέρει χρονοσφραγίδα η οποία «ταιριάζει» με την ώρα που το Sikorsky S-76B συνετρίβη, υπό ασαφείς ακόμη συνθήκες, στους λόφους της περιοχής Καλαμπάσας.

Σύμφωνα με τη Ρόνα Λίβιτ, την ιδιοκτήτρια του σπιτιού όπου ήταν τοποθετημένη η κάμερα ασφαλείας, το παραπάνω υλικό καταγράφει τις τελευταίες στιγμές του μοιραίου ελικοπτέρου.

Όπως αναφέρει η New York Post, στο κλιπ ακούγεται ο ήχος ενός ελικοπτέρου σε διάφορα επίπεδα έντασης. Τρία δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το βίντεο, ακούγεται ένας κρότος, που ακολουθείται από σιγή. 






Η Λίβιτ είπε σε ρεπόρτερ του ABC 7 Los Angeles ότι άκουσε το ελικόπτερο το πρωί της Κυριακής, προτού κάνει «αναστροφή» στον αέρα και συντριβεί σε λοφώδες έδαφος. Η γυναίκα παρέδωσε το υλικό στους ερευνητές, που προσπαθούν να ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας, «αποκωδικοποιώντας» τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους μέχρι στιγμής.

Πηγή: New York Post, Daily Mail
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης