Ο Δούκας και η Δούκισσα του «Netflix»: Μετά το Megxit ο κολοσσός του streaming θέλει συνεργασία

Ο Δούκας και η Δούκισσα του «Netflix»: Μετά το Megxit ο κολοσσός του streaming θέλει συνεργασία

Διευθυντικό στέλεχος δήλωσε προσφάτως πως επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί τους - Θα προωθούν τον εαυτό του ως «Sussex Royal» παρά το γεγονός ότι συμφώνησαν να μη χρησιμοποιούν τους τίτλους τους

meghan-marklearthnetflix
Μετά την ανακοίνωση του Σαββατοκύριακου ότι έχουν ουσιαστικά «αποσυρθεί» από τη Βασιλική Οικογένεια, το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται ξένα Μέσα ενημέρωσης σχεδιάζει να ζήσει φτιάχνοντας τη δίκη του εταιρεία παραγωγής δημιουργώντας ντοκιμαντέρ σε θέματα με ιδιαίτερη «αξία» όπως για παράδειγμα ζητήματα που αφορούν στη ψυχική υγεία αλλά και την κλιματική αλλαγή.

Ωστόσο σύμφωνα με τη βρετανική «Daily Mail» το ζευγάρι, που τελικά έχασε του τίτλους του και καλείται να ξεπληρώσει τα 2,4 εκατομμύρια λίρες που δαπανήθηκαν για την ανακαίνιση του σπιτιού τους στο Μπέρκσαϊρ, φαίνεται πως επιθυμεί να το προσεγγίσει διευθυντικό στέλεχος του «Νetflix» που δήλωσε προσφάτως πως επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί τους.

Το ζευγάρι πάντως, σχεδιάζει να συνεχίσει να προωθεί τον εαυτό του ως «Sussex Royal» παρά το γεγονός ότι συμφώνησαν να μη χρησιμοποιούν τους τίτλους τους.


Την ίδια ώρα φίλοι τους λένε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα είναι «πάντα ευγνώμονες» στη βασίλισσα που σκέφτηκε
«έξω από το κουτί» και έχουν υποσχεθεί ότι δεν θα φέρουν τη Βασιλική οικογένεια σε δύσκολη θέση με τις επαγγελματικές επιλογές τους.

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα και της συζύγου του, Μισέλ που αφότου έφυγαν από τον Λευκό Οίκο έχουν βγάλει μια περιουσία πουλώντας τα δικαιώματα για τις αυτοβιογραφίες τους και ιδρύοντας τη δίκη τους εταιρεία παραγωγής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης