Ιράν: Ηγέτης της αντιπολίτευσης ζήτησε την παραίτηση Χαμενεΐ

Ιράν: Ηγέτης της αντιπολίτευσης ζήτησε την παραίτηση Χαμενεΐ

Υπό κράτηση Βρετανός στην Τεχεράνη για υποκίνηση αντικυβερνητικών διαδηλωτών – Ο Μεχντί Καρουμπί ζητά την παραίτηση του Ανώτατου Ηγέτη μετά τη διαχείριση της κατάρριψης του ουκρανικού Boeing

22116011
Την παραίτηση του Ανώτατου Ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Χαμενεΐ ζήτησε ο ηγέτης του αντιπολιτευόμενου Πράσινου Κινήματος, λόγω της διαχείρισης του θέματος με την κατάρριψη του ουκρανικού επιβατηγού αεροσκάφους.

Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε διαδικτυακά ο Καρουμπί ερωτά πότε ενημερώθηκε ο Χαμενεΐ για την κατάρριψη του αεροσκάφους μετά την απογείωσή του από την Τεχεράνη την Τετάρτη, και γιατί υπήρξε καθυστέρηση στην ενημέρωση της κοινής γνώμης για τους πραγματικούς λόγους της συντριβής του αεροσκάφους.

Υπό κράτηση Βρετανός για υποκίνηση αντικυβερνητικών διαδηλώσεων

Νωρίτερα, οι Ιρανικές αρχές έθεσαν υπό κράτηση για αρκετές ώρες έναν Βρετανό, για υποκίνηση αντικυβερνητικών διαδηλώσεων.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, το περιστατικό έγινε στην Τεχεράνη, μπροστά από το πανεπιστήμιο Αμίρ Καμπίρ.

Αντικυβερνητικές διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Τεχεράνη με τους διαδηλωτές να φωνάζουν συνθήματα εναντίον των ανώτατων αρχών της χώρας, μετά την παραδοχή των ισχυρών Φρουρών της Επανάστασης ότι κατέρριψαν ένα επιβατηγό αεροσκάφος με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι 176 επιβαίνοντες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης