Page Six: Η... Όπρα Γουίνφρεϊ συμβούλεψε τον Χάρι και την Μέγκαν για το Megxit!

Page Six: Η... Όπρα Γουίνφρεϊ συμβούλεψε τον Χάρι και την Μέγκαν για το Megxit!

H «βασίλισσα» της αμερικανικής TV «ήταν το πρώτο άτομο που μίλησε στον Χάρι και την Μέγκαν σχετικά με το ενδεχόμενο να απελευθερωθούν και να χαράξουν τη δική τους πορεία» αναφέρει πηγή του site

oprah
Πολύτιμες συμβουλές σχετικά με το «Megxit» φέρεται να παρείχε στον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ η ισχυρή γυναίκα της αμερικανικής τηλεόρασης, Όπρα Γουίνφρεϊ, σύμφωνα με δημοσίευμα αμερικανικού site.

Όπως επισημαίνει το Page Six, η «βασίλισσα» της αμερικανικής TV, που παρευρέθηκε στον γάμο του ζευγαριού και είναι στενή φίλη με τη μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ, συζήτησε με το ζευγάρι τη «διακήρυξη ανεξαρτησίας τους» και τους ενθάρρυνε να εξετάσουν το ενδεχόμενο να ζήσουν στη Βόρεια Αμερική, «χτίζοντας» το δικό τους ισχυρό brand.

«Η Όπρα ήταν το πρώτο άτομο που μίλησε στον Χάρι και την Μέγκαν σχετικά με το ενδεχόμενο να απελευθερωθούν και να χαράξουν τη δική τους πορεία, να χτίσουν το δικό τους brand. Τους έκανε να συνειδητοποιήσουν ότ κάτι τέτοιο ήταν εφικτό», αναφέρει μια πηγή του Page Six. Εκπρόσωπος της Όπρα ωστόσο αρνήθηκε να σχολιάσει την παραπάνω δήλωση.

Όπως υπενθυμίζει το δημοσίευμα, ο Χάρι συνεργάστηκε πρόσφατα με την Όπρα για μία σειρά ψυχικής υγείας, η οποία πρόκειται να προβληθεί μέσα στο 2020 από το Apple TV+. «Πιστεύεται ότι οι δύο τους είχαν ειλικρινείς συζητήσεις σχετικά με την αναστάτωση που είχαν προκαλέσει στη ζωή του ίδιου και της Μέγκαν τα φώτα της δημοσιότητας» αναφέρει το δημοσίευμα, υπενθυμίζοντας ότι σε συνέντευξή του ο Χάρι είχε πει ότι κάθε φορά που βλέπει μια κάμερα ή το φλας μιας φωτογραφικής μηχανής του έρχεται στο μυαλό η τραγική μοίρα της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο πρίγκιπας Χάρι διατηρεί επίσης φιλική σχέση με τον Μπαράκ Ομπάμα, και πολλοί πιστεύουν ότι μπορεί να ακολουθήσει παρόμοια πορεία με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο, αφότου αποχώρησε από την εξουσία, εστιάζοντας σε φιλανθρωπικά πρότζεκτ, ομιλίες και παραγωγή ντοκιμαντέρ.

Το Page Six αποκαλύπτει επίσης ότι η πρώτη συνέντευξη των Σάσεξ στη... «μετά-Megxit» εποχή θα δοθεί κατά πάσα πιθανότητα στην Γκέιλ Κινγκ, την κολλητή της Όπρα, σύμφωνα με πηγή του site.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης