Ο Ιρακινός σιίτης ηγέτης Μοκτάντα Σαντρ δήλωσε πως η κρίση που βιώνει το Ιράκ τελείωσε έπειτα από την κλιμάκωση της ρητορικής και από το Ιράν και από τις ΗΠΑ σε συνέχεια της δολοφονίας του Ιρανού διοικητή Κασέμ Σουλεϊμανί και κάλεσε τις ομάδες πολιτοφυλακών να μην εξαπολύσουν επιθέσεις.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ισχυρός και δημοφιλής θρησκευτικός ηγέτης τόνισε πως μια νέα ισχυρή ιρακινή κυβέρνηση, ικανή να προστατέψει την κυριαρχία και την ανεξαρτησία της χώρας, θα πρέπει να σχηματιστεί μέσα στις επόμενες 15 ημέρες υποδηλώνοντας πρόωρες εκλογές.
Εντούτοις σημείωσε πως οι Ιρακινοί θα πρέπει να εξακολουθήσουν να επιδιώκουν την απομάκρυνση ξένων στρατιωτικών δυνάμεων.
«Καλώ τις ιρακινές παρατάξεις να είναι προσεκτικές, υπομονετικές, να μην λαμβάνουν στρατιωτικές δράσεις και να σωπάσουν εξτρεμιστικές φωνές... έως ότου όλοι οι πολιτικοί, κοινοβουλευτικοί και διεθνείς μέθοδοι έχουν εξαντληθεί», επισήμανε.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα