Μαξίμου: Μέσα στον χρόνο θα αποπληρωθεί ακόμα ένα τμήμα του δανείου του ΔΝΤ

Megaro-Maximou

Ο Χρήστος Σταϊκούρας έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία με το Ταμείο προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το κλείσιμο του Γραφείου του αναφέρουν κυβερνητικές πηγές 

Μέσα στο '20 η Αθήνα θα αποπληρώσει ακόμα ένα τμήμα του δανείου που έλαβε από το ΔΝΤ. Αυτό επεσήμαναν αρμόδιες κυβερνητικές πηγές λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη από τις ΗΠΑ σύμφωνα με την οποία κλείνει το γραφείο του ΔΝΤ στην Αθήνα.

Το Μέγαρο Μαξίμου διευκρίνισε επίσης ότι ο υπουργός Οικονομικών έχει ήδη ξεκινήσει τις συνεννοήσεις με τους υπευθύνους του ΔΝΤ για το κλείσιμο του γραφείου.

Αναλυτικά, από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού σημείωσαν τα εξής:

«Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χ. Σταϊκούρας έχει έρθει ήδη σε επικοινωνία με το Δ.Ν.Τ προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για το κλείσιμο του Γραφείου του Ταμείου στην Αθήνα.

Παράλληλα, ο σχεδιασμός του Υπουργείου Οικονομικών και του ΟΔΔΗΧ προβλέπει την αποπληρωμή, εντός του 2020, ενός ακόμη τμήματος του υπολοίπου του δανείου του Δ.Ν.Τ.»

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ

Επιτελους

θα εχουμε υποθηκη το προτεκτορατο μονον στους αιωνίους συμμάχους μας, τα καλυτερα παιδια και τα πιο μπολιτισμενα, στους ευρωπαιους μας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης