Με... αρχισκόρερ τον Πούτιν ο χθεσινός αγώνας χόκεϊ επί πάγου στην Κόκκινη Πλατεία

Με... αρχισκόρερ τον Πούτιν ο χθεσινός αγώνας χόκεϊ επί πάγου στην Κόκκινη Πλατεία

Πάνω από τα μισά γκολ της ομάδας του έβαλε εχθές το βράδυ ο Ρώσος πρόεδρος

putin-hockey
Πάνω από τα μισά γκολ της ομάδας του έβαλε εχθές το βράδυ ο Βλαντιμίρ Πούτιν, στον νυχτερινό αγώνα χόκεϊ επί πάγου που πραγματοποιήθηκε στην Κόκκινη Πλατεία.

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο TASS, η ομάδα στην οποία έπαιζε ο Πούτιν και ο υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού, με τις κόκκινες φανέλες, κέρδισε με σκορ 8:5 την αντίπαλη ομάδα, με τις λευκές φανέλες.



Στον χθεσινό χριστουγεννιάτικο αγώνα στη Μόσχα, ο Ρώσος πρόεδρος είχε πολύ καλές επιδόσεις, καθώς έτρεχε πάνω κάτω στο γήπεδο φορώντας τη φανέλα με τον αριθμό 11, όπως συνήθως.

Στην ομάδα του, εκτός από τον Ρώσο υπουργό Άμυνας, συμμετείχαν οι πρώην αστέρες του χόκεϊ Παβέλ Μπούρε, Βαλέρι Καμένσκι, Σεργκέι Φεντόροφ και άλλοι παίκτες.

Κλείσιμο
Οι αντίπαλοι του Πούτιν περιλάμβαναν τον κυβερνήτη της Τούλα Αλεξέι Ντιούμιν, καθώς και τους επιχειρηματίες Γκενάντι Τιμτσένκο, Βλαντίμιρ Ποτάνιν και Ρόμαν Ρότερνμπεργκ.

Η Λίγκα νυχτερινού χόκεϊ δημιουργήθηκε το 2011 έπειτα από πρωτοβουλία του Πούτιν και διάσημων παικτών, με στόχο να αυξήσει το ενδιαφέρον των πολιτών για το συγκεκριμένο άθλημα.

Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος του χθεσινού αγώνα στην Κόκκινη Πλατεία, ο Πούτιν απόλαυσε μια κούπα ζεστό τσάι μαζί με τους άλλους συμμετέχοντες.



Όπώς επισημαίνει το TASS, ο Ρώσος ηγέτης αγαπάει πολύ το συγκεκριμένο άθλημα και συμμετέχει από το 2012 στο ετήσιο αυτό εορταστικό event, εντυπωσιάζοντας κάθε φορά με τις επιδόσεις του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης