Γαλλία: Η Κάρλα Μπρούνι - Σαρκοζί «πάτησε» τα 52

Γαλλία: Η Κάρλα Μπρούνι - Σαρκοζί «πάτησε» τα 52

Η πρώην «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας χόρεψε στους οπαδούς της για να τους ευχαριστήσει για τις ευχές τους

carla_sarkozi
Η νεότητα δεν έχει ηλικία... Το πρώην μοντέλο και μητέρα δύο παιδιών Κάρλα Μπρούνι αποδεικνύει ότι, αν και «πάτησε» χθες τα 52, η ομορφιά της είναι αξιοζήλευτη.

Όπως αναφέρει το γαλλικό περιοδικό Closer, «Η σύζυγος του πρώην προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί αφιέρωσε ένα μικρό χορευτικό στους οπαδούς της ανεβάζοντας στο Instagram το επίμαχο βίντεο για να τους ευχαριστήσει για τις ευχές τους για τα γενέθλιά της».

Ντυμένη απλά, μ' ένα τζιν παντελόνι και μία μπλούζα με τιράντες, η χαμογελαστή Κάρλα άρχισε να λικνίζεται στους ρυθμούς της μουσικής.



«Είμαι 52 ετών μεγαλύτερη ή 52 ετών μικρότερη; Κάπως έτσι αισθάνομαι αφότου διάβασα όλα τα μηνύματα που μου στείλατε για τα γενέθλιά μου. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές», γράφει η τραγουδίστρια στο βίντεο που το έχουν ήδη δει πάνω από 97 χιλιάδες ακόλουθοι. Παρά την ηλικία της, η όμορφη μελαχρινή, μητέρα του Ορελιέν και της μικρής Ζουλιά, διατηρεί άψογη σιλουέτα που ζήλευαν πολλές νεότερές της. Η ίδια πάντως είναι από τις γυναίκες που φροντίζει τον εαυτό της καθημερινά. Το 2017, σε συνέντευξή της στο ιταλικό γυναικείο περιοδικό IO Donna, είχε αποκαλύψεις κάποιες από τις συνήθειές της για να παραμένει σε «φόρμα». «Για το δέρμα μου κάνω λέιζερ και δεν εκθέτω τον εαυτό μου στον ήλιο. Ασκούμαι, προσπαθώ να μην καπνίζω, να μην πίνω, να μην τρώω πάρα πολύ...», έχει δηλώσει.

Κλείσιμο
Ωστόσο, έχει συνειδητοποιήσει ότι ο χρόνος είναι αμείλικτος.

Τον Φεβρουάριο του 2019, η Κάρλα Μπρούνι - Σαρκοζί, σε συνέντευξή της στο δίκτυο France Culture, μίλησε με ειλικρίνεια για το πόσο την έχει βοηθήσει η ομορφιά στην καριέρα της.

«Η ομορφιά μου με αποπροσανατολίζει γιατί δεν την βλέπω (...) μου έχει φανεί χρήσιμη (...)  μου έδωσε καλή δουλειά, μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω διάσημη, αλλά τώρα (...) Τώρα η ομορφιά μου φεύγει, την χάνω καθημερινά (...) Η δύναμη που μου είχε δώσει (...) μου λείπει... », υποστηρίζει η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης