Μπόρις Τζόνσον και Κάρι Σίμοντς: Τα πρώτα Χριστούγεννα στη Ντάουνινγκ Στριτ

Μπόρις Τζόνσον και Κάρι Σίμοντς: Τα πρώτα Χριστούγεννα στη Ντάουνινγκ Στριτ

Παρέα με τον σκύλο τους, Ντάιλιν, που έδωσε δυναμικό «παρών» στην προεκλογική εκστρατεία, θα περάσουν τα Χριστούγεννα ο Βρετανός πρωθυπουργός και η νεαρή σύντροφός του - Το δώρο που θέλει για τις γιορτές ο Μπόρις Τζόνσον

0_General-elections-in-the-UK-London-United-Kingdom-13-Dec-2019
Στην πρωθυπουργική κατοικία, στη Ντάουνινγκ Στριτ θα κάνουν Χριστούγεννα ο 55χρονος Μπόρις Τζόνσον και η 31χρονη σύντροφός του Κάρι Σίμοντς. Αν και, συνήθως, οι Βρετανοί πρωθυπουργοί περνούν τις γιορτές στην εξοχική πρωθυπουργική κατοικία Τσέκερς, στο Μπάκιγχαμσαϊρ, στην κεντρική Αγγλία, εκπρόσωπος του Τζόνσον ανακοίνωσε την Δευτέρα πως ο Βρετανός πρωθυπουργός και η Κάρι Σίμοντς θα κάνουν Χριστούγεννα στη Ντάουνινγκ Στριτ παρέα με τον σκύλο τους, Ντάιλιν, ένα ημίαιμο Τζακ Ράσελ, που το ζευγάρι υιοθέτησε από καταφύγιο αδέσποτων ζώων τον Σεπτέμβριο.

Ο Ντάιλιν έφερε τύχη στον Μπόρις Τζόνσον, αφού κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας τον είχε συνοδεύσει σε αρκετές εκδηλώσεις, όπως και την Κάρι Σίμοντς ενώ την ημέρα των εκλογών ο Βρετανός πρωθυπουργός πήγε στην κάλπη παρέα με το συμπαθητικό τετράποδο.

Ένα ποδήλατο θέλει για τα Χριστούγεννα ο Μπόρις Τζόνσον

Ο Μπόρις Τζόνσον έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία πως θα ήθελε δώρο για τα Χριστούγεννα ένα ποδήλατο, αλλά, αστειευόμενος, είπε σε φίλους του ότι προβλέπει πως θα πρέπει να αγοράσει ο ίδιος το δίτροχο δώρο στον εαυτό του. Όπως είχε αποκαλύψει με δηλώσεις του τον Ιούλιο ο Μπόρις Τζόνσον, λάτρης του ποδηλάτου, άγνωστοι του έκλεψαν το ποδήλατο που του είχε χαρίσει ο Βρετανός, πρώην ολυμπιονίκης της ποδηλασίας, Κρις Μπόρντμαν.

Πότε θα γίνει η πρόταση γάμου στην Κάρι Σίμοντς

Πάντως, δεν έχει ακόμα γνωστό αν το νέο πρωθυπουργικό ζεύγος της Βρετανίας έχει προσκαλέσει στην Ντάουνινγκ Στριτ για τα Χριστούγεννα και μέλη των οικογενειών του. Ο Μπόρις Τζόνσον έχει ήδη κάνει δύο γάμους και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά από την δεύτερη σύζυγό του, τη δικηγόρο Μαρίνα Χουίλερ. Το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση και σύμφωνα με δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο, ο πρωθυπουργός θα κάνει πρόταση γάμου στην Κάρι Σίμοντς όταν εκδοθεί το διαζύγιό του.

Η 31χρονη ξανθιά Κάρι, πρώην Επικεφαλής Επικοινωνίας του Συντηρητικού Κόμματος, είναι η πρώτη ανύμφευτη οικοδέσποινα της Ντάουνινγκ Στριτ στην βρετανική ιστορία. Η Κάρι Σίμοντς έχει εγκατασταθεί στην πρωθυπουργική κατοικία από τον Ιούλιο, όταν ο Μπόρις Τζόνσον αντικατέστησε την Τερέζα Μέι, αλλά, μετά την σαρωτική νίκη των Συντηρητικών στις εθνικές εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου, η σύντροφος του πρωθυπουργού αναμένεται να αναλάβει «διευρυμένα» καθήκοντα Πρώτης Κυρίας στην Ντάουνινγκ Στριτ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης