Βρετανία: Μέσω... κρεβατοκάμαρας η αναζήτηση εργασίας

Βρετανία: Μέσω... κρεβατοκάμαρας η αναζήτηση εργασίας

Συνέντευξη για εργασία από το κρεβάτι σουίτας ξενοδοχείου; Κι όμως, συμβαίνει κι αυτό

xenodoxeio
Υπάρχουν και άλλοι που κλήθηκαν να τραγουδήσουν, όπως η Αυστραλή σταρ της ποπ Κάιλι Μινόγκ, ακόμη κι αν η δουλειά που έψαχναν, δεν είχε σχέση με το καλλιτεχνικό στερέωμα, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Όσοι έχουν βρεθεί σε παρόμοια θέση, μοιράστηκαν την εμπειρία τους στα social media, προκειμένου να ενημερώσουν για το τι επικρατεί στο χώρο των προσλήψεων.

Η κορυφαία μηχανή αναζήτησης εργασίας «Adzuna» συνέλεξε ορισμένες από τις προχωρημένες ιστορίες συνέντευξης για εύρεση εργασίας από τη Βρετανία.

Ο Άντριου, διευθυντής της κατασκευαστικής εταιρείας BuildPassUK, από το Γουίντσεστερ θυμάται το εξής: «Θυμάμαι ότι έπρεπε να πω το τραγούδι της Κάιλ Μινόνγκ «I Should Be So Lucky». «Έχασα την αξιοπρέπειά μου και βγήκα αμέσως από την αίθουσα!».

Η Έλεν πήγε σε συνέντευξη για μία θέση λιανεμπορίου σε ξενοδοχείο. Τότε ο κύριος που θα της έπαιρνε τη συνέντευξη της εξήγησε ότι δεν υπήρχε άλλος ελεύθερος χώρος παρά μόνο σε μία σουίτα ξενοδοχείου. «Κάναμε όλη τη συνέντευξη σε ένα δωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια και έπρεπε να καθίσω σ' ένα κρεβάτι!»

Η Χόλι, υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού από το Μπράιτον, «περίμενε για τη συνέντευξη μέχρι να έρθει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, ο οποίος άρχισε να χασμουριέται δυνατά σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης. «Όταν τον ρώτησα γιατί συμπεριφέρθηκε τόσο άσχημα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, είπε ότι δεν του άρεσαν τα φρύδια μου!».

Κλείσιμο
Οι ειδικοί δίνουν τις ακόλουθες οδηγίες για να είστε πανέτοιμοι στις δύσκολες ερωτήσεις

1. Προετοιμάστε για τις δύσκολες ερωτήσεις που νομίζετε ότι θα μπορούσαν να σας ζητήσουν. Αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε .

2. Όταν αντιμετωπίζετε μια ασυνήθιστη ερώτηση, μην πανικοβληθείτε. δεν υπάρχει σωστή ή λανθασμένη απάντηση. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και σκεφτείτε για λίγο.

3. Απαντήστε με επαγγελματικό τρόπο, θα είστε εντάξει. Ο εργοδότης αναζητά ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης